Обліковий запис Microsoft – це особистий обліковий запис, необхідний для доступу до продуктів і служб Microsoft.

Для чого використовується обліковий запис Microsoft?

Щоб увійти в систему на пк з Windows, консолі Xbox або будь-якому з продуктів і служб Microsoft, зокрема Office, Outlook.com, OneDrive, Xbox Live, Microsoft 365, Family Safety, Skype, Bing, Microsoft Store і MSN, потрібен обліковий запис Microsoft.

Ввійти

Приладна дошка облікового запису Microsoft

На приладній дошці облікового запису Microsoft можна керувати особистими відомостями та параметрами безпеки, зберігати вкладки в передплатах і журналі замовлень, а також керувати способами оплати та виставлення рахунків.

Ви також можете впорядкувати цифрове життя своєї родини, відстежувати справність і безпеку своїх пристроїв, а також переглядати або активувати винагороди.

Приладна дошка облікового запису Microsoft

Ілюстрація жінки в оточенні піктограм

Області приладної дошки облікового запису Microsoft

Якщо у вас виникли проблеми з обліковим записом Microsoft або вам потрібна допомога з відновлення облікового запису, скористайтеся нашим покрокним інструментом нижче, щоб допомогти вам знайти правильне рішення.

Отримання довідки

Запитання й відповіді

Порада.: Якщо ви власник малого бізнесу та шукаєте додаткові відомості про те, як налаштувати Microsoft 365, відвідайте сторінку Довідка та навчання для малого бізнесу.

Потрібна додаткова довідка?

Потрібні додаткові параметри?

Ознайомтеся з перевагами передплати, перегляньте навчальні курси, дізнайтесь, як захистити свій пристрій тощо.

Спільноти допомагають ставити запитання й відповідати на них, надавати відгуки та дізнаватися думки висококваліфікованих експертів.