En Microsoft-konto gir deg tilgang til Microsoft-produkter og-tjenester med bare én pålogging.

Obs!:

• Du kan enten bruke en e-postadresse du eier som en Microsoft-konto, eller opprette en ny adresse ved å velge «Få en ny e-postadresse» eller «Bruk e-posten din i stedet» når du registrerer deg.

• Microsoft-e-postadresser brukes ikke på nytt, så selv om en konto ble avsluttet for lenge siden, kan du ikke opprette en ny konto ved hjelp av den gamle e-postadressen.

• Hvis du oppretter en konto for et barn, må en forelder eller foresatt også logge på for å fullføre konfigurasjonen av kontoen. Les mer

Melde seg på

Se videoen

Hva er inkludert?

Det beste fra Microsoft: Du får mer gratis når du logger på med Microsoft-kontoen din.

Bilde av MS 365-visning Microsoft 365-apper

Få tilgang til gratis nettversjoner av Outlook, Word, Excel og PowerPoint.Mer informasjon.

Bilde av lagringsplass i skyen 5 GB skylagring

Lagre filer og bilder, og få tilgang til dem fra hvilken som helst enhet, hvor som helst.Mer informasjon.

Rewards-bilde Microsoft Rewards

Tjen poeng som kan løses inn for gavekort, veldedige donasjoner og lotterioppføringer. Mer informasjon.

Xbox-nettverksbilde Xbox-nettverk

Kontoen din gir deg tilgang til Xbox-nettverket og fellesskapet. Mer informasjon.

Se også

Finn ut mer om administrasjon av Microsoft-kontoen din