En veiledning som hjelper deg med å identifisere og få tilgang til Microsoft-kontoen din.

Hvordan kontrollere om e-posten din er en Microsoft-konto?

Gå til påloggingssiden for Microsoft-kontoen på https://account.microsoft.com, og skriv inn e-postadressen din.

Logg inn

• Hvis du ser en melding som sier «Vi finner ikke en konto med dette brukernavnet.» eller «Den Microsoft-kontoen finnes ikke», er adressen du skrev inn, ikke en Microsoft-konto. Hvis du mener det bør være:

• Kontroller stavemåten for navnet og domenet, for eksempel rachel eller rachael og .com eller .co.uk

• Kontoen kan ha blitt lukket. Finn ut mer.

• Hvis du ser en melding om passord, er e-posten din en Microsoft-konto.

Hvordan får du tilgang til Microsoft-kontoen din?

Hvis du har bekreftet at e-posten din er en Microsoft-konto, kan du få tilgang til den ved å følge disse trinnene:

• Gå til påloggingssiden for Microsoft-kontoen, og skriv inn e-postadressen og passordet.

• Hvis du har glemt passordet, kan du tilbakestille det ved å klikke glemt passord? og følge instruksjonene.

• Hvis du har glemt e-postadressen din, eller du har andre påloggingsproblemer med kontoen, kan du bruke verktøyet for påloggingshjelper nedenfor:

Starte

Hvordan oppretter du en ny Microsoft-konto?

Hvis du ikke har en Microsoft-konto, eller du vil opprette en ny, kan du følge disse trinnene:

1. Gå til påloggingssiden for Microsoft-kontoen , og klikk på Opprett konto.

2. Skriv inn den foretrukne e-postadressen, eller klikk på Få en ny e-postadresse for å få en ny e-postadresse fra Microsoft. Du kan velge blant domenene @outlook.com eller @hotmail.com.

3. Opprett et sterkt passord, og klikk Neste.

4. Skriv inn for- og etternavnet ditt, og klikk Neste.

5. Velg land eller område og fødselsdato, og klikk neste.

6. Skriv inn captcha-koden, og klikk neste.

7. Bekreft e-postadressen din ved å skrive inn koden som Microsoft sender til e-posten din, og klikk neste.

Finn ut mer

Hva er en Microsoft-konto?