Hvis du tidligere har lagt til sikkerhetsinformasjon (en måte å bevise at det er deg når du logger på), følger du fremgangsmåten nedenfor.

Hvis du ikke har konfigurert sikkerhetsinformasjon, kan du lese sjekk produktene eller tjenestene for å finne brukernavnet ditt.

Viktig!: Hvis du vet brukernavnet og passordet ditt, men de har sluttet å virke, kan du lese brukernavnet og passordet mitt har sluttet å virke

Slå opp et glemt brukernavn ved hjelp av annen informasjon

1. Slå opp brukernavnet ved å bruke telefonnummeret eller e-postadressen for sikkerhetskontakten.Søke

2. Be om at en sikkerhetskode blir sendt til telefonnummeret eller e-posten du brukte.

3. Skriv inn koden, og velg Neste.

4. Vi viser deretter et hint av brukernavnet i dette formatet: j********@outlook.com

Tips!:

Du finner ikke brukernavnet ditt

Hvis brukernavnoppslaget ikke var vellykket, kan du prøve å se etter brukernavnet for Microsoft-kontoen i andre produkter eller tjenester som du vet er knyttet til denne kontoen. Les sjekk produktene eller tjenestene for å finne ut hvordan.

Hvis du vet brukernavnet og passordet ditt, men de har sluttet å virke, kan du lese brukernavnet og passordet mitt har sluttet å virke

Se også

Slik kontrollerer du om e-postadressen din er en Microsoft-konto