Kombinere Microsoft-kontoer

Koble microsoft personlige kontoer

Det er ikke mulig å koble til, slå sammen eller kombinere personlige Microsoft-kontoer, og du kan ikke overføre slike ting som spillfremdrift eller gamertag, kontokjøp og saldo fra én konto til en annen, men kontoer kan brukes side om side.

• Legg til kontoer i Outlook. Du kan ikke legge til en annen Microsoft-konto (enten gjeldende eller lukket) som et kontoalias, men du kan legge til en annen Microsoft-, Gmail- eller jobb-/skole-e-post i Outlook. Finn ut hvordan.

• OneDrive. Du kan bruke OneDrive til å synkronisere både jobb- eller skolefiler og personlige filer. Lagringsplassen forblir separat, slik at du ikke kan synkronisere jobb- eller skolemapper til de personlige Mappene i OneDrive, men du kan kopiere eller dra og slippe filer fra én til en annen. Finn ut mer.

• Del abonnementet ditt. Hvis du har et Microsoft 365 Family abonnement, kan du dele abonnementet og fordelene med opptil fem andre personer. Kontoer du deler med, er ikke koblet sammen, og e-postmeldingerOneDrive filer & bilder forblir private (med mindre du deler filer eller bilder).

• Bli med i en familiegruppe. Hvis du er arrangør av en Familiesikkerhet-gruppe , kan du legge til andre kontoer som medlemmer. Medlemmer kan se hvem andre som er i familiegruppen, men bare arrangører kan vise aktivitetsrapporter for Tryggere for familien.

• Legg til kontoer på PC-en. Hvis du har forskjellige kontoer på en delt Windows-PC, kan flere personer bruke samme enhet, samtidig som de gir alle sin egen påloggingsinformasjon, tilgang til sine egne filer, nettleserfavoritter og skrivebordsinnstillinger. Finn ut mer.

• Xbox-profiler: Hvis du har mer enn én Xbox profil, kan du bytte mellom profiler ved å følge noen få enkle trinn.

• Konfigurer en Edge-profil. Profiler gjør det mulig for forskjellige brukere å operere i et delt miljø samtidig som de opprettholder tilgang til de tilpassede nettleserinnstillingene, bokmerkene og utvidelsene. Finn ut hvordan.

Koble microsoft personlige kontoer og jobb-/skolekontoer

Det er ikke mulig å kombinere eller slå sammen en jobb- eller skolekonto til en personlig Microsoft-konto, men som personlige kontoer finnes det måter kontoer kan brukes side om side på.

• Legg til kontoer i Outlook. Du kan ikke legge til en annen Microsoft-konto (enten gjeldende eller lukket) som et kontoalias, men du kan legge til en annen Microsoft-, Gmail- eller jobb-/skole-e-post i Outlook. Finn ut hvordan.

• OneDrive. Du kan bruke OneDrive til å synkronisere både jobb- eller skolefiler og personlige filer. Lagringsplassen forblir separat, slik at du ikke kan synkronisere jobb- eller skolemapper til de personlige Mappene i OneDrive, men du kan kopiere eller dra og slippe filer fra én til en annen. Finn ut mer.

• Legg til kontoer på PC-en. Hvis du har forskjellige kontoer på en delt Windows-PC, kan flere personer bruke samme enhet, samtidig som de gir alle sin egen påloggingsinformasjon, tilgang til sine egne filer, nettleserfavoritter og skrivebordsinnstillinger. Finn ut mer.

• Konfigurer en Edge-profil. Profiler gjør det mulig for forskjellige brukere å operere i et delt miljø samtidig som de opprettholder tilgang til de tilpassede nettleserinnstillingene, bokmerkene og utvidelsene. Finn ut hvordan.

• Microsoft Rewards. Alle Microsoft Rewards-poeng du tjener for søk i Windows eller Bing med jobb- eller skolekontoen din, går til den personlige Microsoft-kontoen din. Denne funksjonen utfører heving av kontokobling, men må aktiveres av IT-administratoren. Finn ut mer.

Vanlige spørsmål