Jos olet aiemmin lisännyt suojaustietoja (voit todistaa, että olet itse kirjautuessasi sisään), toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Jos et ole määrittänyt mitään suojaustietoja, tarkista tuotteesi tai palvelusi ja etsi käyttäjänimesi.

Tärkeää: Jos tiedät käyttäjänimesi ja salasanasi, mutta ne eivät enää toimi, lue Artikkeli Käyttäjänimeni ja salasanani eivät enää toimi

Unohdetun käyttäjänimen etsiminen muiden tietojen avulla

1. Etsi käyttäjänimesi käyttämällä suojaavaa puhelinnumeroasi tai sähköpostiosoitettasi.Etsiä

2. Pyydä suojauskoodin lähettämistä käyttämääsi puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen.

3. Anna koodi ja valitse Seuraava.

4. Näytämme sitten vihjeen käyttäjänimestä tässä muodossa: j********@outlook.com

Vihjeitä:

Et löytänyt käyttäjänimeäsi

Jos käyttäjänimen haku ei onnistunut, etsi Microsoft-tilisi käyttäjänimeä muista tuotteista tai palveluista, joiden tiedät liittyvän kyseiseen tiliin. Lisätietoja on artikkelissa Tuotteiden tai palveluiden tarkistaminen.

Jos tiedät käyttäjänimesi ja salasanasi, mutta ne eivät enää toimi, lue Artikkeli Käyttäjänimeni ja salasanani eivät enää toimi

Katso myös

Miten tarkistaa, onko sähköpostiosoitteesi Microsoft-tili

Tarvitsetko lisäohjeita?

Haluatko lisää vaihtoehtoja?

Tutustu tilausetuihin, selaa harjoituskursseja, opi suojaamaan laitteesi ja paljon muuta.

Osallistumalla yhteisöihin voit kysyä kysymyksiä ja vastata niihin, antaa palautetta sekä kuulla lisää asiantuntijoilta, joilla on runsaasti tietoa.