Laitteistotakuu, palvelut ja korjaus

Surface Pro, Surface Headphones, hiiri ja näppäimistö työpöydällä

Mitä takuu kattaa?

Microsoft-laitteesi tai -lisälaitteesi ohessa tulee rajoitettu vakiotakuu. Ehdot vaihtelevat maan tai alueen mukaan.

Lue takuuehdot

Saat lisätietoja Surface-takuustasi Surface-takuu: Usein kysytyt kysymykset.

Tarkista takuusi tila

Jos sinulla on Surface- tai Xbox-laite tai -lisävaruste, tarkista takuu Microsoft-tililläsi ja tee takuuta koskevat vaatimukset osoitteessa account.microsoft.com/devices.

Takuun tilan tarkistaminen

Voit tarkistaa Microsoftin tarvikkeiden, kuten hiirien, näppäimistöjen, kameroiden tai kuulokemikrofonien takuun ottamalla yhteyttä Microsoftiin

Lisätietoja on kohdassa Microsoft-takuun tarkastaminen ja palvelutilausten luominen tai Microsoft-tilin kanssa käytettyjen laitteiden hallinta.

Jos olet Surface for Business -palvelussa, tutustu Surface-tukeen Business Online -palvelukeskuksen.

Surface Pro ja hiiri työpöydällä

Microsoft Complete -logo

Pysy suojattuna Microsoft Completen avulla

Hanki Microsoft Complete -suojauspalvelupaketti, kun ostat laitteesi. Kaikissa Microsoftin laitteissa ja lisävarusteissa on rajoitettu vakiotakuu. Microsoft Complete tarjoaa laajennetun laitteisto- ja vahinkoturvan. Oston jälkeen saat myös rajoittamattomasti teknistä tukea Microsoftilta. Saatavilla vain tietyillä markkina-alueilla.

Lisätietoja Microsoft Completesta on artikkelissa Microsoft Complete -suojauspalvelupaketti

Jos kyseessä on Surface for Business, katso artikkeli Surfacen takuu- ja tukipalvelupaketit.

Hanki huoltopalvelua Microsoft-laitteelle tai -lisälaitteelle

Tarvitsetko huoltopalvelua Microsoft-laitteelle tai -lisälaitteelle? Kirjaudu sisään account.microsoft.com/devices ja hanki Surfacelle, Surface-lisälaitteelle, Xboxille tai Xbox-lisälaitteelle huoltopalvelua.

Kirjaudu sisään saadaksesi tukea

Voit hankki huoltopalvelua Microsoftin lisälaitteille, kuten hiirille, näppäimistöille, kameroille tai kuulokemikrofoneille, ottamalla yhteyttä Microsoftiin.

Lisätietoja huoltopalveluprosessista löytyy kohdasta Kuinka saan Surface-laitteelle huoltopalvelua tai Xbox-laitteen huoltopalvelu.

Surface Book, Surface Dial ja Surface-kynä työpöydällä

Ennen kuin hankit Surfacellesi huoltopalvelua

Nainen käyttää Surface Bookia työpöydällä

Hanki huolto takuun ulkopuoliselle tai vaurioituneelle Surface-laitteelle

Katso vaihtoehdot, jos Surface-laitteesi ei ole takuun piirissä tai se on vaurioitunut tai sen näyttö on säröllä.

Katso vaiheet

Mies käyttää Surface Laptopia työpöydällä

Kuinka paljon Surface-laitteen tai -lisäosan takuuajan ulkopuolinen huolto maksaa?

Jos laite ei enää ole rajoitetun vakiotakuun tai Microsoft Complete Extended -huoltopalvelun piirissä, voit saada maksua vastaan takuun jälkeistä huoltopalvelua.

Näytä huoltokustannukset

Mies kävelee pidellen Surface Bookia

Etsi Surfacen huoltokeskuksen ja valtuutettujen palveluntarjoajien yhteystiedot

Microsoft tarjoaa Surface-tietokoneeseesi tukivaihtoehtoja valtuutettujen jälleenmyyjien ja asiakaspalvelukeskusten kautta. Palvelu ei ole saatavilla kaikissa maissa ja kaikilla alueilla.

Hae sijainti

Nainen käyttää Surface Laptopia työpöydällä

Sarjanumeron löytäminen Microsoft- tai Surface-laitteessa

Voit etsiä Microsoft- tai Surface-laitteen tai -lisälaitteen sarjanumeron useilla eri tavoilla.

Järjestysnumeron etsiminen