Hvis du lukker din Microsoft-konto, får du tilbudt enten en udvidet periode på 30 dage eller 60 dage, hvor du kan ændre mening og genåbne din konto. Derefter slettes din Microsoft-konto permanent.

Genåbn eller gendan en lukket konto

1. Gå til account.microsoft.com , og log på.

2. Du bliver bedt om at modtage og angive en sikkerhedskode. Når du har angivet koden, genåbnes din konto. Abonnementer, profiler og indhold, der var på kontoen, før den blev lukket, vil være tilgængelige for dig, herunder belønningspoint, gamertag for Xbox-profil, gamerscore og købt indhold.

Bemærkninger!:

• Den tid, der er tilbage på dit abonnement, vil være tilgængelig for dig, men du kan ikke få den tid, der er gået, mens din konto var ved at lukke, tilbage igen.

• Hvis du har annulleret et abonnement direkte, eller hvis abonnementet er udløbet, skal du købe abonnementet igen.

• Hvis du har annulleret andre tilknyttede abonnementer eller tjenester, før du lukkede din Microsoft-konto, skal du muligvis gendanne disse abonnementer. Du kan finde flere oplysninger på de websteder, hvor du oprindeligt har købt disse abonnementer eller tjenester.

Hvis du ikke kan genåbne en lukket konto

Du kan muligvis ikke logge på din konto, fordi den er lukket eller slettet.

• Hvis du lukkede din Microsoft-konto, blev du tilbudt enten en udvidet periode på 30 dage eller 60 dage, hvor du kunne skifte mening og genåbne din konto. Hvis perioden er overskredet, kan du ikke længere genåbne kontoen.

• Hvis du ikke har logget på din konto i mere end to år, er den muligvis blevet slettet, så du kan ikke længere genåbne kontoen.

• Hvis du ikke kan logge på, fordi dit brugernavn er holdt op med at fungere, skal du læse Vi kunne ikke finde en konto med det pågældende brugernavn.

Min konto er blevet slettet automatisk

Hvis du ikke har logget på din konto i mere end to år, er den muligvis blevet slettet, så du kan ikke længere genåbne kontoen.

Relaterede emner

Sådan lukker du din Microsoft-konto

Sådan logger du på din Microsoft-konto

Sådan kontrollerer du, om din mailadresse er en Microsoft-konto

Har du brug for mere hjælp?

Kontakt support.

Hvis du har brug for teknisk support, skal du gå til Kontakt Microsoft Support, angive dit problem og vælge Få hjælp. Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du vælge Kontakt support for at blive dirigeret til den bedste supportmulighed.