Ekmek Yapma Makinesi Fiyatları ve Modelleri

6 Sonuç
Sıralama
    • Önerilenler seçeneği, en çok satılan ve en çok ziyaret alan ürünleri sıralar.
    • En Çok Satanlar seçeneği, son 30 günde en çok satılan ürünleri sıralar.
    • Artan Fiyat seçeneği, bu kategori içerisinde olan en yüksek fiyattan en düşük fiyatlı ürüne sıralama yapar.
    • Azalan Fiyat seçeneği, bu kategori içerisinde olan en düşük fiyattan en yüksek fiyatlı ürüne sıralama yapar.
    • En Favoriler seçeneği, en çok favori almış ürünleri üstte gösterir.
    • İndirim seçeneği, bu kategori içerisinde olan indirimli ürünleri sıralar.
  • Önerilenler seçeneği, en çok satılan ve en çok ziyaret alan ürünleri sıralar.
  • En Çok Satanlar seçeneği, son 30 günde en çok satılan ürünleri sıralar.
  • Artan Fiyat seçeneği, bu kategori içerisinde olan en yüksek fiyattan en düşük fiyatlı ürüne sıralama yapar.
  • Azalan Fiyat seçeneği, bu kategori içerisinde olan en düşük fiyattan en yüksek fiyatlı ürüne sıralama yapar.
  • En Favoriler seçeneği, en çok favori almış ürünleri üstte gösterir.
  • İndirim seçeneği, bu kategori içerisinde olan indirimli ürünleri sıralar.
Filtreler
TL
TL
  • Akel AT610 1550 W Termostatlı Katmer Sacı

    Akel AT610 1550 W Termostatlı Katmer Sacı

    1.299 TL
  • Karaca BakeXL Inox Reçel Yoğurt Hamur Yoğurma ve Ekmek Yapma Makinesi

    Karaca BakeXL Inox Reçel Yoğurt Hamur Yoğurma ve Ekmek Yapma Makinesi

    10.999 TL
  • Beko EY 5021 Floral Ekmek Yapma Makinesi

    Beko EY 5021 Floral Ekmek Yapma Makinesi

    16.999 TL
  • Sermeks Silex Turbo Granit Tavasız Bazlama Lahmacun Makinesi

    Sermeks Silex Turbo Granit Tavasız Bazlama Lahmacun Makinesi

    5.335 TL
  • Arzum AR2017 Panetti Ekmek Yapma Makinesi
    2.5 (1 Değerlendirme)

    Arzum AR2017 Panetti Ekmek Yapma Makinesi

    17.999 TL
  • Çok Satanlar
    Fakir Pane Delux Ekmek Yapma Makinesi

    Fakir Pane Delux Ekmek Yapma Makinesi

    7.900 TL

Ekmek Yapma Makinesi Fiyatları ve Modelleri

Ekmek yapma makinesi, ekmek çeşitlerini kısa sürede hazırlamaya yardımcı olan bir ekipmandır. Cihazda, ekmek yapımı için temel malzemeler olan un, su, maya, tuz bir araya getirilir, yoğrulur ve sonrasında pişirilir. Makine, hamurun yoğrulmasından pişirilme sürecine kadar tüm işlemleri kısa sürede gerçekleştirir. Cihaz, lezzetli ve taze ekmeklerin otomatik olarak yapılmasına olanak tanır. Evde ekmek yapma makinesi modellerinin bazıları yoğurt, peynir ve reçel gibi tarifler için de uygun bir alternatiftir. Bu sayede fonksiyonel bir kullanım sağlayarak çeşitli gıdaların sağlıklı bir şekilde hazırlanmasını mümkün kılar.

Ekmek Yapma Makinesi Özellikleri

Ekmek yapma makinesi birçok aksesuardan oluşur ve her birinin işlevi farklıdır. Hamur yoğurma makinesi modellerinde olduğu gibi ekmek yapma makinesinde de pişirme haznesi bulunur. Pişirme haznesi, ürünün en önemli parçasıdır ve çırpıcıyı hareket ettiren bir şaft ile çalışır. Üzerine yerleştirilen çırpıcıyla hazırlanan malzemeleri karıştırarak hamur haline getirir. Ekmek haznesinin içi yanmaz ve yapışmaz özellikte olup dışı da ısınmayı önleyen bir duvarla kaplıdır. Bu sayede pişirme aşamasında ekmeği kolay bir şekilde kontrol etmeyi mümkün kılar. Cihazın içerisinde yer alan ısıtıcı eleman ise hamurun pişirilmesine olanak tanır.

Ekmek yapma makinesi, programlanan bir cihazdır ve farklı ekmek türlerinin yapımını kolaylaştırır. Düğmeye basıldığında hamurundan pişirilmesine kadar her aşamayı sırasıyla gerçekleştirir. Yalnızca ekmek çeşitlerini yapmakla sınırlı kalmayan makine aynı zamanda pizza ve kek gibi hamur işlerini de hazırlar. Hassas sıcaklık kontrolü ve zamanlamasıyla tariflerin yapımında kolaylık sağlar. Ayrıca dışındaki cam görüntüleme pencere sayesinde ekmeğin pişirme sürecini kontrol etmenizi mümkün kılar. Sahip olduğu çeşitli özellikleriyle evde ekmek yapımı oldukça pratiktir.

Az Yer Kaplaması

Ekmek yapma makinesi, az yer kaplayan bir cihaz olduğu için mutfakta istenilen herhangi bir alana kolay bir şekilde yerleştirilebilir. Kompakt ve hafif tasarımlarıyla evin farklı yerlerinde de saklanabilir. Tezgahta da küçük bir alan kapladığı için geniş olmayan mutfaklar için ideal bir seçenektir.

Vakit Kaybetmenize Gerek Kalmaz

Ekmek yapma makineleri, otomatik olarak çalışır ve zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Malzemeleri haznesine koyduktan sonra kısa sürede karıştırır, hamur haline getirir ve yoğurur. Üstelik temizliği de kolaydır ve ekmek yapım sürecinde ortamı olabildiğince temiz tutar. Zamandan tasarruf elde edilmesine olanak tanıyan cihaz, çalışırken vaktinizi diğer işlere harcamanıza fırsat verir.

Pratik

Ekmek yapma makinesinin en kullanışlı özelliklerinden biri de pratik bir kullanım sunmasıdır. Hazırlama süreci oldukça basit olduğu için zahmetsiz bir şekilde ekmek yapımını kolaylaştırır. Aynı zamanda programlanabilir özelliği sayesinde diğer hamur işlerinin de kısa sürede pişirilmesini sağlar.

Ekmek Yapma Makinesi Nasıl Kullanılır?

Taze ve lezzetli ekmek yapımı için tercih edilen ekmek yapma makinesi pratikliği kullanımıyla en çok tercih edilen mutfak araç-gereçleri arasında yer alır. Ürün, damak zevkine uygun hamur işlerinin yapılmasını mümkün kılmasının yanı sıra kolay bir kullanım fırsatı da sunar. Ekmek makinesi için önerilen kullanım adımları aşağıdaki gibidir:

  • İçerisinde yer alan pişirme haznesine tüm malzemeler eklenir.
  • Malzemeler, içindeki çırpıcı yardımıyla karıştırılır, yoğrulur ve hamur kıvamına getirilir.
  • Yapılacak ekmek tarifine uygun program seçilir. Tahıllı ekmek yapımı için tam buğday programı seçilebilir.
  • Uzun süre pişirmek, ekmeğin daha lezzetli olmasını sağlar. Bu nedenle 3 saatlik bir program ayarlayabilirsiniz.
  • Program bittikten sonra ekmek, hazneden çıkarılabilir.

Çıkarılan ekmek bir süre tezgahta soğumaya bırakılmalıdır. Makinedeki yoğuşmayı önlemek için makinenin kapağı açık tutulması gerekir. Ekmek soğuduktan sonra bıçakla dilimleyerek tüketebilirsiniz.

Ekmek Yapma Makinesi Kullanım Alanları

Ekmek pişirme makinesi, başta ekmek olmak üzere çeşitli unlu mamullerin hazırlanmasına da olanak tanır. Cihaz, tam buğday, beyaz ve çavdar ekmek yapımında da da kullanıma uygundur. Bunun yanı sıra daha farklı tarifler için de tercih edilebilir. Özellikle kek, ekmekten sonra en sık yapılan yiyecektir. Makinenin mikser işlevi kullanılarak hamur haline gelen keki içerisinde pişirmek mümkündür. Bu sayede daha pratik bir şekilde ve kısa sürede istediğiniz tarifi deneyebilirsiniz.

Ekmek yapma makinesi reçel yapımında da kullanılan bir cihazdır. Sızdırmaz özellikteki cihaz, makineye sıvının geçmesini önler. Kapalı bir kapta yapmak ve kıvamına geldiğinden emin olmak için pratik elektrikli ev aletleri arasında olan ekmek yapma makinesini kullanabilirsiniz.

Çoğu ekmek yapma makinesinde yoğurt yapma işlevi de mevcuttur. Eğer kullanım kılavuzunda böyle bir unsur yer alıyorsa evde sağlıklı ve lezzetli bir yoğurt yapabilirsiniz. Yoğurt yapmak için ilk olarak ürünün içerisine süt ve mayayı ekledikten sonra programı ayarlamalısınız. Ardından sofralarınızda tüketebileceğiniz yoğurdu hazırlayabilirsiniz. Bununla birlikte hem rahat hem de güvenli karıştırma seçeneği sayesinde sos ve çorba yapımında da tercih edilebilir.

Sos ya da çorba yapımında malzemeler düzenli olarak karıştırılmalı ve pişme durumu kontrol edilmelidir. Bunun yanı sıra ekmek yapma makinesi, pizza ya da tatlı hamurlarının yapımında kullanılabilir. Makine hamuru mayaladıktan sonra şekil verip pişirebilirsiniz. Zaman ayarlamasıyla pizza ya da diğer tarifleri tam kıvamında çıkarabilirsiniz. Bu sayede yakma endişesi duymadan istediğiniz lezzette farklı tatlar hazırlayabilirsiniz.

Ekmek Yapma Makinesi Kaç Watt Olmalı?

Ekmek yapma makinesi de diğer elektrikle çalışan mutfak aletleri gibi bir miktar enerji harcar. Ürünlerin harcadığı enerji ,500 ila 1200 watt arasındadır ve kullanım alanına uygun seçenekler sunar. Ekmek kızartma makinesi modellerinde olduğu gibi makine boyutu, yapılacak ekmek gramajı ve fonksiyonları harcadığı enerji değerinin değişmesinde önemli bir rol oynar. Bu nedenle seçim yaparken kullanım amacı ve alanını dikkate almanız gerekir.

Ekmek yapma makinesi satın alınırken düşük enerji tüketimine ve güçlü performansa sahip olan modeller tercih edilmelidir. Ürün seçiminde her bir alternatifin watt değeri birbirinden farklı olduğunu unutmamalısınız. Küçük makineler genelde 500-700 watt’lık enerji harcar. Diğer yandan orta boyutlu olan seçeneklerin harcadığı güç ise 700-900 watt aralığında değişkenlik gösterir. Bunun yanı sıra çok fonksiyonlu cihazlarda harcanılan değeri, 900-1200 watt’tır.

Çeşitli Ekmek Yapma Makinesi Markaları Teknosa'da!

Ekmek yapma makinesi seçenekleri, farklı ihtiyaçlara ve beklentilere hitap eden birbirinden farklı modellerde satışa sunulur. Pişirme haznesinin boyutları ve fonksiyon özellikleri, model farklılığını etkileyen unsurlar arasındadır. Bazı modellerde ekmek yapımının yanı sıra reçel, peynir ve yoğurt gibi gıdaların da hazırlanması mümkündür. Süzme yoğurt ve peynir filtreleriyle çok yönlü bir kullanım sunar. Çıkarılabilir özellikte olan aksesuarları, kolay bir şekilde temizlenir ve yeniden kullanılmak üzere yerine takılabilir.

Zaman, lezzet, konfor ve pratiklik açısından avantajlı olan ekmek yapma makineleri, mutfakta büyük bir kolaylık sağlar. Dışı ısınmayan ve güvenli bir kullanım sunan ürünler Teknosa’da elektrikli mutfak aletleri arasında birbirinden farklı modellerde mevcuttur. Bütçe dostu fiyat aralıklarıyla satışa sunulan ürünleri inceleyebilir, beklentilerinizi karşılayan ürünü satın alabilirsiniz. Ekmek yapma makinesi modelleri arasında filtreleme özelliğini kullanarak aradığını ürünü anında keşfedebilirsiniz. Modellerin özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyerek ürünleri kalite, performans, fiyat ve fonksiyonellik gibi unsurlar açısından karşılaştırabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
12'ye Varan
12'ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.