U kunt al uw Microsoft-abonnementen beheren in uw Microsoft-accountdashboard. Selecteer elk abonnement om te wijzigen wanneer en hoe u betaalt of om de bestelgeschiedenis & ontvangstbewijzen te bekijken.

Kies uw accounttype.

Opmerking: Voor sommige producten die zijn aangeschaft via een Microsoft Workplace Discount-programma voor werknemers(voorheen bekend als Home Use Program) voordeel- of volumelicentieversies (beheerd door de IT-afdeling van een organisatie) is mogelijk geen account vereist. De onderstaande informatie is niet van toepassing op deze Office-versies of Microsoft 365-abonnementen.

Selecteer services & abonnementen op het Microsoft-accountdashboard om alle Microsoft-producten weer te geven die aan dit account zijn gekoppeld.

Aanmelden

• Voor niet-abonnementsversies van Office: Zoek uw Office-product en selecteer Installeren. Volg de aanwijzingen om de bureaublad-apps te installeren of opnieuw te installeren.

• Voor Microsoft 365 Family- of Personal-abonnementen: Selecteer Premium Microsoft 365-apps installeren en volg de aanwijzingen om de bureaublad-apps te installeren of opnieuw te installeren.

Selecteer beheren op het tabblad Microsoft 365-abonnement. Hier kunt u het volgende doen:

• Verleng uw abonnement met een prepaidcode of kaart. Meer informatie.

• Een abonnement annuleren. Meer informatie.

• Terugkerende facturering in- of uitschakelen. Meer informatie.

• VoorMicrosoft 365 Family abonnementen kunt u beginnen met het delen van uw abonnement en personen toevoegen of verwijderen met wie u al deelt. Als u niet de eigenaar van het abonnement bent, kunt u zien wie Microsoft 365 met u deelt of ervoor kiezen om het abonnement te verlaten. Meer informatie.

Meld u aan bij microsoft365.com om uw Microsoft 365-werk- of schoolaccount weer te geven.

Aanmelden

• Installeer en beheer uw apps. Selecteer beheren op de kaart Office-apps en selecteer Installeren om de nieuwste bureaublad-apps of andere apps zoals Project of Visio te installeren of opnieuw te installeren. (Er is een installatieoptie beschikbaar zolang uw beheerder u een licentie heeft toegewezen en u toestemming heeft gegeven om zelf te installeren.)

• Uw apparaten beheren.

• Bekijk uw abonnementen en eventuele andere licenties die aan u zijn toegewezen.

Notities:

• Mogelijk zijn niet alle opties voor u beschikbaar. Uw IT-beheerder bepaalt wat u kunt zien.

• Als u de Microsoft 365-beheerder in uw organisatie bent, gaat u naar het Helpcentrum voor Microsoft 365-beheerders voor meer informatie over het instellen van gebruikers.