Op dit moment kunt u uw Google-referenties niet gebruiken om u aan te melden bij uw Microsoft-account, maar u kunt uw Gmail-adres gebruiken om te bewijzen wie u bent. Als u uw Gmail-adres wilt toevoegen als een manier om u aan te melden, gaat u naar Beheren hoe u zich aanmeldt bij Microsoft.

U kunt uw Gmail-postvak niet meer toevoegen aan uw Outlook.com-account, maar u kunt de gratis mobiele Outlook-app gebruiken om alle postvakken samen weer te geven.

Meer hulp nodig?

Neem contact op met ondersteuning.

Voor technische ondersteuning ga je naar Contact opnemen met Microsoft-ondersteuning, voer je je probleem in en selecteer je Hulp vragen. Als u nog steeds hulp nodig hebt, selecteert u Contact opnemen met de ondersteuning om te worden doorgeleid naar de beste ondersteuningsoptie.