Microsoft-accounts combineren

Persoonlijke Microsoft-accounts koppelen

Het is niet mogelijk om persoonlijke microsoft-accounts te koppelen, samen te voegen of te combineren en u kunt niet dingen als de voortgang van uw game of gamertag, accountaankopen en saldo van het ene account naar het andere overdragen, maar accounts kunnen naast elkaar worden gebruikt.

• Accounts toevoegen aan Outlook. U kunt geen ander Microsoft-account (huidig of gesloten) toevoegen als accountalias, maar u kunt wel een ander e-mailadres van Microsoft, Gmail of werk/school toevoegen aan Outlook. Meer informatie.

• OneDrive. U kunt OneDrive gebruiken om zowel uw werk- of schoolbestanden als persoonlijke bestanden te synchroniseren. De opslag blijft gescheiden, zodat u werk- of schoolmappen niet kunt synchroniseren met uw persoonlijke OneDrive-mappen, maar u kunt wel bestanden van de ene naar de andere kopiëren of slepen en neerzetten. Meer informatie.

• Deel uw abonnement. Als u een Microsoft 365 Family-abonnement hebt, kunt u uw abonnement en de voordelen ervan delen met maximaal 5 andere personen. Accounts waarmee u deelt, zijn niet gekoppeld en e-mailberichten,OneDrive bestanden & foto's blijven privé (tenzij u bestanden of foto's deelt).

• Lid worden van een gezinsgroep. Als u de organisator van een Family Safety-groep bent, kunt u andere accounts toevoegen als leden. Leden kunnen zien wie er nog meer in hun gezinsgroep zijn, maar alleen organisatoren kunnen family safety-activiteitenrapporten bekijken.

• Accounts toevoegen op uw pc. Als u verschillende accounts op een gedeelde Windows-pc hebt, kunnen meerdere personen hetzelfde apparaat gebruiken, terwijl iedereen zijn eigen aanmeldingsgegevens, toegang tot hun eigen bestanden, browserfavorieten en bureaubladinstellingen krijgt. Meer informatie.

• Xbox-profielen: Als u meer dan één Xbox profiel hebt, kunt u schakelen tussen profielen door een paar eenvoudige stappen te volgen.

• Een Edge-profiel instellen. Met profielen kunnen verschillende gebruikers in een gedeelde omgeving werken terwijl ze toegang hebben tot hun persoonlijke browserinstellingen, bladwijzers en extensies. Meer informatie.

Persoonlijke microsoft- en werk-/schoolaccounts koppelen

Het is niet mogelijk om een werk- of schoolaccount te combineren of samen te voegen met een persoonlijk Microsoft-account, maar net als persoonlijke accounts zijn er manieren waarop accounts naast elkaar kunnen worden gebruikt.

• Accounts toevoegen aan Outlook. U kunt geen ander Microsoft-account (huidig of gesloten) toevoegen als accountalias, maar u kunt wel een ander e-mailadres van Microsoft, Gmail of werk/school toevoegen aan Outlook. Meer informatie.

• OneDrive. U kunt OneDrive gebruiken om zowel uw werk- of schoolbestanden als persoonlijke bestanden te synchroniseren. De opslag blijft gescheiden, zodat u werk- of schoolmappen niet kunt synchroniseren met uw persoonlijke OneDrive-mappen, maar u kunt wel bestanden van de ene naar de andere kopiëren of slepen en neerzetten. Meer informatie.

• Accounts toevoegen op uw pc. Als u verschillende accounts op een gedeelde Windows-pc hebt, kunnen meerdere personen hetzelfde apparaat gebruiken, terwijl iedereen zijn eigen aanmeldingsgegevens, toegang tot hun eigen bestanden, browserfavorieten en bureaubladinstellingen krijgt. Meer informatie.

• Een Edge-profiel instellen. Met profielen kunnen verschillende gebruikers in een gedeelde omgeving werken terwijl ze toegang hebben tot hun persoonlijke browserinstellingen, bladwijzers en extensies. Meer informatie.

• Microsoft Rewards. Alle Microsoft Rewards-punten die u verdient voor zoekopdrachten in Windows of Bing met uw werk- of schoolaccount, gaan naar uw persoonlijke Microsoft-account. Deze functie maakt het koppelen van accounts mogelijk, maar moet worden ingeschakeld door uw IT-beheerder. Meer informatie.

Veelgestelde vragen