Обліковий запис, який ви використовуєте в Office, може бути новим або наявним обліковим записом Microsoft або обліковим записом, призначеним вам на роботі чи в навчальному закладі. Багато людей мають обидва типи. Те, що ви використовуєте, залежить від того, що ви намагаєтеся зробити, але в більшості випадків вам потрібен обліковий запис для:

  • Інсталяція й активація Office   У багатьох новіших версіях Office обліковий запис показує, кому належить ліцензія Office. Ви використовуєте цей обліковий запис для входу в Office на своїх пристроях.

  • Керування Office   Увійдіть, щоб office.com в будь-який час, коли потрібно інсталювати або повторно інсталювати Office, оновити параметри безпеки, профіль облікового запису, а також відомості про оплату та виставлення рахунків, якщо у вас є передплата.

  • Доступ до електронної пошти та інших хмарних служб   За допомогою цього облікового запису можна також отримати доступ до електронної пошти, календаря й контактів Outlook або файлів, збережених у хмарній службі Microsoft, як-от OneDrive, Teams або SharePoint.

Примітка   . Програми Office 365 не підтримують вхід за допомогою кількох облікових записів користувачів з однієї організації або клієнта Microsoft 365 одночасно. Щоб увійти за допомогою іншого облікового запису користувача, потрібно вийти з одного облікового запису користувача. 

Потрібна додаткова довідка?

Потрібні додаткові параметри?

Ознайомтеся з перевагами передплати, перегляньте навчальні курси, дізнайтесь, як захистити свій пристрій тощо.

Спільноти допомагають ставити запитання й відповідати на них, надавати відгуки та дізнаватися думки висококваліфікованих експертів.

Знайдіть вирішення поширених проблем або отримайте довідку від агента підтримки.