U kunt de afbeelding van uw gebruikersaccount wijzigen door een bestaande afbeelding te kiezen of een nieuwe foto te maken. U doet dit als volgt.

Afbeelding van uw gebruikersaccount wijzigen

1. Selecteer in de app Instellingen op uw Windows-apparaat De optie Accounts > Uw gegevens of gebruik de volgende snelkoppeling:

Uw gegevens

2. Selecteer onder Uw foto aanpassen de optie Een bestand kiezen > Door bestanden bladeren om een bestaande foto te selecteren. Als uw apparaat een camera heeft, selecteert u Een foto maken > Camera openen en een nieuwe foto maken

Opmerking: In Windows worden de laatste drie afbeeldingen onthouden die u hebt gebruikt. Selecteer de afbeelding op de pagina Uw info om daarnaar over te schakelen.

Afbeelding van een gebruikersaccount verwijderen

Windows is ontworpen om u te laten overschakelen tussen de drie meest recente foto's op de pagina Uw info. Als u een van uw accountafbeeldingen wilt verwijderen:

1. Open Bestandenverkenner vanaf de taakbalk.Als u Bestandenverkenner niet hebt vastgemaakt aan de taakbalk, selecteert u Start en typt u Bestandenverkenner

• Ga naar C:\Users\ yourname \AppData\Roaming\Microsoft\Windows\AccountPictures

• Vervang uw naam door uw accountnaam

2. Als u de map AppData niet kunt vinden in Bestandenverkenner, is deze mogelijk verborgen. Selecteer Weergeven > > verborgen items weergeven om alle items in een map weer te geven

3. De accountafbeelding verwijderen die u niet meer wilt gebruiken