Microsoft poisti mahdollisuuden yhdistää uusia kolmannen osapuolen tilejä, kuten Gmail-tiliä, ja synkronoi olemassa olevia yhdistettyjä tilejä Outlook.com. Jos haluat jatkaa näiden tilien käyttöä, tutustu alla olevaan osioon Muiden tilien tarkasteleminen Outlookia käyttäessäsi. Voit myös kokeilla vuorovaikutteista opasta, joka auttaa sinua tässä:

Aloittaa

Muiden tilien tarkasteleminen Outlookin käytön aikana

Vaikka et voi enää lisätä tai synkronoida kolmannen osapuolen tilejä yhdistettynä tilinä Outlook.com, voit ehkä lisätä tilin muihin Outlook-versioihin, kuten Outlook mobileen, Outlook for Windowsin tai Macin työpöytäversioihin, tai lähettämällä kyseiset sähköpostit edelleen toiseen Outlook.com tiliin.

• Outlook Mobile Lataa Outlook for iOS tai Outlook for Android mobiililaitteeseen. Mobiilisovelluksen avulla voit lisätä muita sähköpostitilejä, jotta voit synkronoida sähköpostin, kalenterin ja yhteystiedot, vaihtaa helposti tilien välillä ja käyttää yhdistettyä Saapuneet-kansiota, hakua ja integroitua kalenterikokemusta. Lisätietoja siitä, miten Outlookin mobiilisovellus määritetään puhelimessa, on artikkelissa Outlook for iOSin ja Androidin ohje- ja tukikeskus.

• Uudet tai perinteiset Outlook for Windows -työpöytäsovellukset Perinteinen Outlook for Windows on työpöytäsovellus, joka sisältyy Microsoft 365 Personal- tai Family-tilauksiin tai Officen ei-tilausversioihin, kuten Office Home & Businessiin.Uusi Outlook for Windows on saatavilla maksutta Windows-laitteissa tai maksuttomana latauksena. Jos sinulla ei vielä ole uutta Outlookia, voit ladata sen Microsoft Storesta noudattamalla seuraavia ohjeita:Lataa ja asenna uusi Outlook:

1. Avaa Microsoft Store Windowsissa -sovellus.

Huomautus: Jos haluat ladata uuden Outlookin, käytössäsi on oltava Windows 10:n versio 17763.0 tai uudempi.

Hanki uusi Outlook

2. Valitse Hae. Uuden Outlookin lataaminen alkaa.

3. Kun lataus on valmis, valitse Avaa.

4. Lisää tilisi ja aloita uuden Outlookin käyttö noudattamalla kehotteita.

Ohjeita tilin lisäämiseen uuteen Outlookiin tai perinteiseen Outlookiin on artikkelissa Sähköpostitilin lisääminen Outlook for Windowsiin.

Tarvitsetko vielä apua?

Saat tukea Outlook.comissa napsauttamalla tästä tai valitsemalla Ohje-kohdan ja kirjoittamalla kyselyn. Jos omatoiminen ohje ei ratkaise ongelmaa, vieritä alaspäin kohtaan Tarvitsetko vielä apua? ja valitse Kyllä.

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä Outlook.comissa, sinun on kirjauduttava sisään. Jos et pysty kirjautumaan sisään, napsauta tästä

Muita lisätietoja Microsoft-tilistäsi ja tilauksistasi on Tilin ja laskutuksen ohjeissa.

Tukipyyntö-sovelluskuvake

Jos haluat ohjeita tai tehdä muiden Microsoft-tuotteiden ja palveluiden vianmäärityksen, kirjoita ongelmasi tähän

Lähetä kysymyksiä, seuraa keskusteluja ja jaa tietämystäsi Outlook.com-yhteisössä.

Tarvitsetko lisäohjeita?

Haluatko lisää vaihtoehtoja?

Tutustu tilausetuihin, selaa harjoituskursseja, opi suojaamaan laitteesi ja paljon muuta.

Osallistumalla yhteisöihin voit kysyä kysymyksiä ja vastata niihin, antaa palautetta sekä kuulla lisää asiantuntijoilta, joilla on runsaasti tietoa.