Tilin ohjeet ja tuki

Kirjaudu sisään, jotta voimme palvella sinua paremmin Kirjaudu sisään

Hei , tervetuloa tilin ohjeisiin ja tukeen

Microsoft-tilillä kirjautuminen

Microsoft-tilin kirjautumisen kuva

Microsoft-tilin ohje ja tuki

Lue ohjeita kirjautumiseen, lukittuihin tai vaarantuneisiin tileihin, tilien sulkemiseen ja uudelleenavaamiseen sekä turvatietojen ja tiliprofiilin päivittämiseen.

Hanki Microsoft-tilin ohjeita laskutukseen ja paljon muuta

Microsoft-tilin koontinäytön kuva

Hallitse Microsoft-tiliäsi

Hallitse henkilökohtaista tiliäsi yhdessä koontinäytössä, joka kattaa maksutiedot, ostot, tilaukset ja paljon muuta.

Siirry koontinäyttöön ja hallitse tiliäsi helposti

Kuva Windowsin sisäänkirjautumissivusta

Windows-tilit

Voit kirjautua Windows-laitteeseen Microsoft-tilillä tai työpaikan tai oppilaitoksen tilillä. Ohjeita Windows Hellon käyttöön, PIN-koodin palauttamiseen ja uusien tilien lisäämiseen tietokoneeseen.

Lisätietoja Windowsin käyttäjätilin perusteista

Kuva työpaikan tai oppilaitoksen tilin sisäänkirjautumissivusta

Työpaikan tai oppilaitoksen tilin hallinta

Lue lisätietoja sen tilin hallinnasta ja suojaamisesta, jolla käytät työpaikan tai oppilaitoksen sähköpostia ja tiedostoja, sekä muista organisaatiosi verkkoresursseista.

Hae apua työpaikan tai oppilaitoksen tiliä varten

Oman tilin hallinta

Eroon salasanoista -kuva

Heitä hyvästit salasanoille

Paranna tilisi suojausta valitsemalla käyttöösi salasanaton kirjautuminen.

Lisätietoja vaihtoehtoisista kirjautumistavoista

Microsoft-tilin tietoturvan kuva

Onko tilisi hakkeroitu?

Jos saat virheilmoituksen, jonka mukaan käyttäjänimellä ei löydy tiliä, tai jos uskot tilisi joutuneen hakkeroiduksi, lue ohjeet tilisi palauttamiseen hallintaasi.

Avaa kirjautumisapuohjelma tukivaihtoehtoja tai hakkeroitua tiliä koskevia kysymyksiä varten

Microsoft Family -kuva

Perhe on paras

Luo helposti perheryhmä ja määritä käytönvalvonta, esimerkiksi ruutuaikarajoitukset ja sovellussuodattimet. Voit tehdä tämän maksutta Microsoft Family Safetyn avulla.

Lue lisätietoja perheryhmän ominaisuuksista

Microsoft-tallennustilan kuva

Hallitse tallennustilaa

Microsoftin pilvitallennuskiintiö sisältää OneDriven tiedostot ja kuvat sekä Outlook.comin sähköpostit. Jos ylität Microsoftin pilvitallennustilarajoituksen, et voi lähettää tai vastaanottaa sähköpostia.

Microsoftin pilvitallennustilan tietojen tarkistaminen

Maksimoi potentiaaliasi Microsoft 365:n avulla

Hanki käyttöösi laitteilla ja verkossa verkkotietoturva, innovatiivisia sovelluksia ja pilvitallennustilaa. Microsoft 365 sisältää kaiken tarvitsemasi yhdessä palvelupaketissa.

Microsoft 365 – osta tai kokeile

Microsoft 365 -kuva

Kokoelma kaavioita ja PowerPoint-dioja

Jos olet pienyrityksen omistaja

Etsi tiedot, jotka tarvitset tilisi määrittämiseen ja kirjautumiseen, ja lue lisätietoja siitä, mitä Microsoft 365 -tilaukseesi sisältyy.

Lue lisää pienyritysten ohje- ja oppimisosiosta