Η Microsoft κατάργήθηκε τη δυνατότητα σύνδεσης νέων λογαριασμών τρίτων, όπως ενός λογαριασμού Gmail και συγχρονισμού υπαρχόντων συνδεδεμένων λογαριασμών μέσα από Outlook.com. Για να συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση σε αυτούς τους λογαριασμούς, ανατρέξτε στην ενότητα παρακάτω Τρόπος προβολής των άλλων λογαριασμών σας ενώ εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το Outlook για μια λίστα επιλογών ή δοκιμάστε τον αλληλεπιδραστικό οδηγό μας για να σας βοηθήσει με αυτό:

Εκκίνηση

Πώς μπορείτε να προβάλετε τους άλλους λογαριασμούς σας ενώ εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το Outlook

Παρόλο που δεν μπορείτε πλέον να προσθέσετε ή να συγχρονίσετε λογαριασμούς τρίτων ως συνδεδεμένο λογαριασμό σε Outlook.com, εφόσον υποστηρίζεται αυτός ο λογαριασμός άλλου κατασκευαστή, ενδέχεται να εξακολουθείτε να μπορείτε να προσθέσετε το λογαριασμό σε άλλες εκδόσεις του Outlook, όπως το Outlook για κινητές συσκευές, τις εκδόσεις υπολογιστή του Outlook για Windows ή Mac ή με την προώθηση αυτών των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε άλλο λογαριασμό Outlook.com.

  • Outlook για κινητές συσκευές Κάντε λήψη του Outlook για iOS ή του Outlook για Android στην κινητή συσκευή σας. Η εφαρμογή για κινητές συσκευές σάς επιτρέπει να προσθέσετε άλλους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορείτε να συγχρονίζετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το ημερολόγιο και τις επαφές σας, να κάνετε εύκολα εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών και να έχετε μια συνδυασμένη εμπειρία εισερχομένων, αναζήτησης και ενοποιημένου ημερολογίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του Outlook για κινητές συσκευές στο τηλέφωνό σας, ανατρέξτε στο θέμα Outlook για iOS και Κέντρο Βοήθειας του Android.

  • Νέες ή κλασικές εφαρμογές υπολογιστή του Outlook για WindowsΤο κλασικό Outlook για Windows είναι μια εφαρμογή υπολογιστή που περιλαμβάνεται σε συνδρομές του Microsoft 365 για Προσωπική χρήση ή για Οικογένειες ή μη συνδρομητικές εκδόσεις του Office, όπως το Office για Οικιακή Χρήση & επιχειρήσεις.Το νέο Outlook για Windows διατίθεται δωρεάν σε συσκευές Windows ή ως δωρεάν λήψη. Εάν δεν έχετε ήδη νέο Outlook, μπορείτε να κάνετε λήψη του από το Microsoft Store ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα,Λήψηκαι εγκατάσταση του νέου Outlook:

    1. Ανοίξτε την εφαρμογή Microsoft Store στα Windows.

      Σημείωση: Για να κάνετε λήψη του νέου Outlook, πρέπει να εκτελείτε τα Windows 10 έκδοση 17763.0 ή νεότερη έκδοση.

      Λήψη νέου Outlook

    2. Επιλέξτε Λήψη. Θα ξεκινήσει η λήψη του νέου Outlook.

    3. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, επιλέξτε Άνοιγμα.

    4. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να προσθέσετε τον λογαριασμό σας και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το νέο Outlook. 

    Για βοήθεια σχετικά με την προσθήκη ενός λογαριασμού είτε στο νέο Outlook είτε στο κλασικό Outlook, ανατρέξτε στο θέμα Προσθήκη λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook για Windows.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια;

Για να λάβετε υποστήριξη στο Outlook.com, κάντε κλικ εδώ ή επιλέξτε Βοήθεια στη γραμμή μενού και εισαγάγετε το ερώτημά σας. Εάν η αυτοβοήθεια δεν επιλύσει το πρόβλημά σας, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; και επιλέξτε Ναι.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Outlook.com, πρέπει να εισέλθετε πρώτα. Εάν δεν μπορείτε να εισέλθετε, κάντε κλικ εδώ

Για άλλη βοήθεια σχετικά με τις Λογαριασμός Microsoft και τις επιγραφές σας, επισκεφθείτε Βοήθεια για θέματα λογαριασμού & χρεώσεων.

Εικονίδιο εφαρμογής Λήψη βοήθειας

Για να λάβετε βοήθεια και να αντιμετωπίσετε προβλήματα με άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της Microsoft, εισαγάγετε το πρόβλημά σας εδώ

Δημοσιεύστε ερωτήσεις, παρακολουθήστε συζητήσεις και μοιραστείτε τις γνώσεις σας στην Κοινότητα Outlook.com.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Θέλετε περισσότερες επιλογές;

Εξερευνήστε τα πλεονεκτήματα της συνδρομής, περιηγηθείτε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, μάθετε πώς μπορείτε να προστατεύσετε τη συσκευή σας και πολλά άλλα.

Οι κοινότητες σάς βοηθούν να κάνετε και να απαντάτε σε ερωτήσεις, να δίνετε σχόλια και να ακούτε από ειδικούς με πλούσια γνώση.