Αν έχετε ήδη προσθέσει πληροφορίες ασφαλείας (έναν τρόπο για να αποδείξετε ότι είστε εσείς όταν συνδέεστε), ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Αν δεν έχετε ρυθμίσει πληροφορίες ασφαλείας, διαβάστε το θέμα Ελέγξτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας για να βρείτε το όνομα χρήστη σας.

Σημαντικό: Εάν γνωρίζετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, αλλά έχουν σταματήσει να λειτουργούν, διαβάστε το άρθρο Το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασής μου έχουν σταματήσει να λειτουργούν

Αναζήτηση ξεχασμένου ονόματος χρήστη με χρήση άλλων πληροφοριών

  1. Αναζητήστε το όνομα χρήστη σας χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας ασφαλείας ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.Αναζήτηση

  2. Ζητήστε να αποσταλεί ένας κωδικός ασφαλείας στον αριθμό τηλεφώνου ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε.

  3. Πληκτρολογήστε τον κωδικό σας και επιλέξτε Επόμενο.

  4. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί μια υπόδειξη του ονόματος χρήστη, σε αυτή τη μορφή: j********@outlook.com

    Συμβουλές: 

Δεν μπορέσατε να βρείτε το όνομα χρήστη σας

Αν η αναζήτηση ονόματος χρήστη δεν ήταν επιτυχής, δοκιμάστε να αναζητήσετε το όνομα χρήστη του λογαριασμού Microsoft μέσα σε άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες που γνωρίζετε ότι είναι συσχετισμένα με αυτόν τον λογαριασμό. Διαβάστε το άρθρο Ελέγξτε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας για να μάθετε πώς.

Εάν γνωρίζετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, αλλά έχουν σταματήσει να λειτουργούν, διαβάστε το άρθρο Το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασής μου έχουν σταματήσει να λειτουργούν

Δείτε επίσης

Πώς να ελέγξετε αν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι λογαριασμός Microsoft

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Θέλετε περισσότερες επιλογές;

Εξερευνήστε τα πλεονεκτήματα της συνδρομής, περιηγηθείτε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, μάθετε πώς μπορείτε να προστατεύσετε τη συσκευή σας και πολλά άλλα.

Οι κοινότητες σάς βοηθούν να κάνετε και να απαντάτε σε ερωτήσεις, να δίνετε σχόλια και να ακούτε από ειδικούς με πλούσια γνώση.