Microsoft премахна възможността за свързване на нови акаунти на трети лица, като например акаунт за Gmail, и синхронизиране на съществуващи свързани акаунти от Outlook.com. За да продължите да имате достъп до тези акаунти, прегледайте раздела по-долу Как да прегледате другите си акаунти, докато все още използвате Outlook за списък с опции, или изпробвайте нашето интерактивно ръководство, което да ви помогне с това:

Започвам

Как да прегледате другите си акаунти, докато все още използвате Outlook

Макар че вече не можете да добавяте или синхронизирате акаунти на трети лица като свързан акаунт с Outlook.com, стига този акаунт на трето лице да се поддържа, все пак можете да добавите акаунта към други версии на Outlook, като например Outlook Mobile, настолните версии на Outlook за Windows или Mac, или като препратите тези имейли към друг акаунт за Outlook.com.

  • Outlook Mobile Изтеглете Outlook за iOS или Outlook за Android на мобилното си устройство. Мобилното приложение ви позволява да добавяте други имейл акаунти, така че да можете да синхронизирате своя имейл, календар и контакти, лесно да превключвате между акаунтите и да имате комбинирана папка "Входящи", търсене и интегрирана работа с календара. За повече информация как да настроите мобилен Outlook на телефона си, вижте Помощен център на Outlook за iOS и Android.

  • Нови или класически настолни приложения на Outlook за WindowsКласическият Outlook за Windows е настолно приложение, включено с абонаменти за Microsoft 365 Personal или Family или версии без абонамент на Office, като например Office Home & Business.Новият Outlook за Windows е наличен безплатно на устройства с Windows или като безплатно изтегляне. Ако все още нямате нов Outlook, можете да го изтеглите от Microsoft Store, като следвате стъпките по-долу,Изтеглянеи инсталиране на нов Outlook:

    1. Отворете Microsoft Store в приложението Windows.

      Забележка: За да изтеглите новия Outlook, трябва да работите с версия 17763.0 на Windows 10 или по-нова.

      Получаване на нов Outlook

    2. Изберете Получаване. Изтеглянето на новия Outlook ще започне.

    3. Когато изтеглянето приключи, изберете Отвори.

    4. Следвайте подканите, за да добавите своя акаунт и да започнете да използвате новия Outlook. 

    За помощ при добавянето на акаунт към нов Outlook или класически Outlook вижте Добавяне на имейл акаунт към Outlook за Windows.

Все още имате нужда от помощ?

За да получите поддръжка в Outlook.com, щракнете тук или изберете Помощ в лентата с менюта и въведете заявката си. Ако сами не можете да решите проблема си, превъртете надолу до Все още имате нужда от помощ? и изберете Да.

За да се свържете с нас в Outlook.com, ще трябва да влезете. Ако не можете да влезете, щракнете тук

За друга помощ за вашия акаунт в Microsoft и абонаменти посетете "Помощ за акаунт и фактуриране".

Икона на приложението „Получаване на помощ“

За да получите помощ и отстраняване на неизправности в други продукти и услуги на Microsoft, въведете вашия проблем тук

Публикувайте въпроси, следвайте дискусии и споделяйте знанията си в общността наOutlook.com.

Нуждаете ли се от още помощ?

Искате ли още опции?

Разгледайте ползите от абонамента, прегледайте курсовете за обучение, научете как да защитите устройството си и още.

Общностите ви помагат да задавате и отговаряте на въпроси, да давате обратна връзка и да получавате информация от експерти с богати знания.