back to top
15.8 C
София

Собствениците на Samsung Galaxy S23 Ultra останаха без актуализация: всичко е заради камерата

Най-четени

Светослав Димитров
Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/author/svetoslav-dimitrov
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 15000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Samsung пусна актуализацията One UI 6.1.1, но много потребители на Galaxy S23 са изправени пред някои неприятни изненади. Проблемите с качеството на снимките принудиха привържениците на марката да поискат бързо коригиране на ситуацията.

На 16 септември 2024 г. Samsung представи актуализацията One UI 6.1.1 за серията Galaxy S23 и други устройства. Този ъпдейт обаче донесе не само подобрения, но и неочаквани проблеми, особено в камерата. Потребителите активно обсъждат своите негативни преживявания на платформата X, известна преди като Twitter, и настояват компанията да реагира възможно най-бързо.

Актуализацията One UI 6.1.1, която трябваше да подобри функционалността на устройствата, всъщност предизвика много оплаквания. Потребителите на Galaxy S23 Ultra съобщават за размазани снимки при зумиране, което предизвиква разочарование сред собствениците. Този проблем е особено забележим при използване на увеличения от 16x до 19,9x. В среда, в която смартфоните се позиционират като висококачествени камери, подобни недостатъци са сериозен удар върху репутацията на Samsung.

Tarun Vats, експерт по актуализациите на One UI, отбеляза, че временно решение на проблема е да се променят настройките на камерата на средни или минимални стойности. Това обаче създава допълнително неудобство за потребителите. Защо трябва сами да коригират настройките, за да получат приемливо качество на изображението? Това очевидно не е изживяването, което собствениците на флагмански модели са очаквали.

Освен това ъпдейтът включва августовска кръпка за сигурност, която вече е остаряла. Първоначално Samsung планираше да пусне One UI 6.1.1 в края на август, но забавянето означава, че потребителите не са получили най-новите кръпки за сигурност и корекции на грешките. Това повдига въпроси относно качеството на тестовете на тези ъпдейти, преди да бъдат пуснати.

Потребителите настояват Samsung да коригира ситуацията възможно най-скоро. Те подчертават, че серията Galaxy S23 има отличен хардуер на камерата и подобни грешки няма да бъдат толерирани.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Google Новини, TikTok, Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини

×