Security & Privacy AI

Så tillämpas Zooms tjänstevillkor och rutiner på AI-funktioner

2 minuters läsning

Uppdaterad den February 07, 2024

Publicerad den August 07, 2023

Så tillämpas Zooms tjänstevillkor och rutiner på AI-funktioner
Bild på Smita
Smita Hashim
Produktchef

På Zoom skapar vi möjligheter för våra kunder med innovativa och säkra kommunikationslösningar på hela vår AI-drivna plattform. I linje med vårt engagemang för ansvarsfull AI använder Zoom inte kundernas ljud, video, chatt, skärmdelning, bilagor eller annat kommunikationsliknande innehåll (som omröstningsresultat, whiteboard och reaktioner) för att träna Zooms eller tredje parters modeller för artificiell intelligens.

Vi värnar om säkerhet och integritet och vårt mål är att ge dig den information du behöver för att fatta välgrundade beslut om ditt Zoom-konto. Vi utvärderar och uppdaterar då och då våra tjänstevillkor och du kan se de senaste uppdateringarna på sidan med tjänstevillkor.

Mer information om hur Zoom AI Companion hanterar dina uppgifter finns på vår supportsida eller i vår vitbok för säkerhet och integritet.

 

Redaktörens anmärkning: Detta blogginlägg publicerades den 7 augusti 2023 och uppdaterades den 7 februari 2024 för att omfatta den senaste informationen om Zooms tjänstevillkor.

Our customers love us

Okta
Nasdaq
Rakuten
Logitech
Western Union
Autodesk
Dropbox
Okta
Nasdaq
Rakuten
Logitech
Western Union
Autodesk
Dropbox

Zoom – En plattform för kontakt