AI Companion

Två nya funktioner finns nu tillgängliga för Zoom AI Companion för att hjälpa dig öka din produktivitet

Zoom AI Companion, din AI-assistent, kan nu hjälpa dig att skapa e-postmeddelanden och sammanfatta teamchattrådar.

2 minuters läsning

Uppdaterad den July 15, 2024

Publicerad den September 18, 2023

Zoom AI Companion
Bild på Smita
Smita Hashim
Produktchef

På Zoom är vi stolta över vår snabba innovation – det är ett av de viktigaste sätten för oss att betjäna er, våra kunder, med en plattform som ständigt utvecklas för att hjälpa er att enkelt komma i kontakt med varandra och samarbeta.

För två veckor sedan presenterade vi Zoom AI Companion, AI-assistenten som kan hjälpa dig att öka din produktivitet, förbättra samarbetet och förbättra dina färdigheter – allt utan extra kostnad med betaltjänsterna i ditt behöriga Zoom-användarkonto.* Vi tillkännagav även att fyra funktioner blir tillgängliga direkt vid lanseringen: mötessammanfattning, frågor under mötet, smart inspelning och komposition i teamchatt.

I dag har vi glädjen att presentera två nya AI Companion-funktioner som hjälper dig att kommunicera smidigare och spara tid under arbetsdagen. Du kan börja använda dessa nya funktioner direkt (lägsta version 5.16.0 – uppgradera till den senaste versionen i din Zoom-klient).

Om du har ont om tid och har ett berg av meddelanden att ta itu med i teamchatten kan AI Companion nu snabbt sammanfatta dina enskilda chattrådar (NYHET!), så att du snabbare får en överblick och kan svara på ett effektivare sätt. 

Nyhet! AI Companion kan sammanfatta enskilda teamchattrådar.

AI Companion kan nu också skapa e-postmeddelanden i Zoom Mail (NYHET!), med möjligheten att justera för att få lämplig ton och längd, vilket hjälper dig att skapa professionell och effektiv kommunikation. 

Nyhet! AI Companion kan hjälpa dig att skapa e-postmeddelanden i Zoom Mail.

Vi uppmuntrar dig att utforska AI Companions funktioner och se hur den nya AI-assistenten ger dig möjlighet att förbättra ditt arbete.

Är du redo att komma igång? Om du redan har en behörig betald Zoom-plan kan du läsa vår guide för att komma igång och få mer information om hur du aktiverar AI Companion utan extra kostnad. Du kan också uppgradera till ett av våra alternativ för betald plan för att få tillgång till fördelarna med att ha en AI-assistent under arbetsdagen.

Besök våra supportsidor för mer information om hur du kommer igång med Zoom Team Chat och Zoom Mail-klienten.


* AI Companion är kanske inte tillgängligt för vissa branschgrenar och kunder i vissa regioner.

Our customers love us

Okta
Nasdaq
Rakuten
Logitech
Western Union
Autodesk
Dropbox
Okta
Nasdaq
Rakuten
Logitech
Western Union
Autodesk
Dropbox

Zoom – En plattform för kontakt