Nem administration af din Spotify-konto

Dine oplysninger, betalinger og persondata samlet på ét sted.

Opdatering af betalingsoplysninger

Sådan opdaterer eller ændrer du dine betalingsoplysninger:

1. Gå til din kontoside.
  2. Gå til Administrer dit abonnement, og klik på Opdater ud for din betalingsmetode.
  3. Angiv en ny betalingsmetode.

Bemærk: Når du tilføjer en betalingsmetode, kan du muligvis se en godkendelsesopkrævning på et nominelt beløb på din konto. Denne godkendelsesopkrævning giver os mulighed for at bekræfte gyldigheden af din betalingsmetode. Det er kun en midlertidig opkrævning, og den forsvinder igen efter en kort periode.

Betaling via en partner

Hvis du har et abonnement gennem et partnerfirma (f.eks. din mobil- eller internetudbyder), administrerer dette firma dine betalinger. Du skal kontakte dem om alt relateret til betaling.

Sådan tjekker du, hvem din udbyder er, eller kontakter vedkommende direkte:

1. Gå til din kontoside.
  2. Vælg Administrer dit abonnement under Konto.
  3. Tjek kontaktlinket under Betaling.

Sådan ændrer du dine betalingsoplysninger:

1. Gå til partnerens websted for at opsige dit nuværende Premium-abonnement.
    Tip: Du kan finde partnerens oplysninger på din kontoside under Betaling.
  2. Når din Spotify-konto overgår til et gratis abonnement, kan du tilmelde dig et hvilket som helst Premium-abonnement.

Gemte betalingskort

Du kan gemme og administrere betalingsoplysninger, så du kan bruge dem til fremtidige køb.

Bemærk: Gemte oplysninger anvendes ikke automatisk for dit abonnement. Hvis du vil opdatere oplysningerne for dit abonnement, skal du gå til Administrer dit abonnement.