Netflixin käyttäminen Meta Quest (Oculus) -virtuaalilaseilla

Netflix on käytettävissä Meta Quest -selaimella tai Meta Quest -virtuaalitodellisuuslasien Netflix-sovelluksella.

Näin kirjaudut sisään Netflix-tilille Meta Quest -virtuaalilaseilla:

1. Kun olet Sovellukset-valikossa (Apps), avaa Meta Quest -selainsovellus.

2. Siirry hakukenttään ja etsi hakusanalla ”netflix.com”.

3. Valitse Kirjaudu sisään.

Netflixiä voi käyttää näillä Meta Quest -virtuaalilaseilla:

• Meta Quest 2

• Meta Quest Pro

• Meta Quest 3

Navigointi
Sarjoja ja elokuvia voi selata riveittäin, ja Oman listan nimikkeille on oma rivi. Jokainen rivi edustaa omaa kategoriaansa, kuten komediat, draamat jne. sen pohjalta, mitä olet aikaisemmin katsellut.

Kuvatarkkuus
Voit katsoa sarjoja ja elokuvia teräväpiirtona (1080p) Meta Quest -selaimen kautta.

Tekstitykset ja vaihtoehtoinen ääni
Näiden ohjeiden avulla voit ottaa käyttöön tekstitykset, kuulovammaistekstitykset ja vaihtoehtoisen äänen, jotka ovat saatavilla useimmissa sarjoissa ja elokuvissa. Voit mukauttaa tekstitysten ja kuulovammaistekstitysten ulkoasua monissa laitteissa. Laitteet, jotka eivät tue mukauttamista, näyttävät tekstityksen ja kuulovammaistekstityksen oletusulkoasussaan.

Kun haluat kirjautua laitteellasi ulos Netflix-tililtä, voit tehdä sen noudattamalla näitä ohjeita.

1. Kun olet Sovellukset-valikossa (Apps), avaa Meta Quest -selainsovellus.

2. Siirry hakukenttään ja etsi hakusanalla ”netflix.com”.

3. Valitse profiilisi.

4. Siirry oikeasta yläkulmasta profiilikuvakkeeseesi, valitse sitten Kirjaudu ulos Netflixistä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleja