Näin luodaan, vaihdetaan ja poistetaan profiileja

Samassa kotitaloudessa olevat ihmiset voivat saada oman henkilökohtaisen Netflix-käyttöliittymän. Yhdellä Netflix-tilillä voi olla viisi eri profiilia.

Huomautus:
Profiilit eivät ole käytössä ennen vuotta 2013 valmistetuilla laitteilla.

Kuhunkin profiiliin voi sisältyä:

• Kieliasetus

• Ikäraja

• Erityiset katselurajoitukset

• Profiilin lukitus

• Katseluhistoria

• Nimimerkki pelejä varten

• Pelitallennukset

• Tekstityksen ulkonäkö

• Toiston asetukset

• Henkilökohtaiset sarja- ja elokuvasuositukset

• Oma lista

• Arviot

• Sähköposti

Huomautus:
Joitakin profiiliominaisuuksia ei ole lasten profiileissa.

Luo profiili

Profiileja voi lisätä vuoden 2013 jälkeen valmistetuille laitteille.

1. Siirry laitteellasi Hallinnoi profiileja -osioon:

• Televisio tai suoratoistolaite: siirry profiilin valintanäyttöön ja valitse Lisää profiili +.

• Verkkoselain: siirry Hallinnoi profiileja -sivulle.

• Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad:

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Hallinnoi profiileja .

2. Valitse Lisää profiili.

3. Nimeä profiili.

4. Jos haluat käyttää Netflixin lasten aluetta, valitse Lapset.

5. Valitse Jatka tai Tallenna. Uuden profiilin pitäisi nyt näkyä tilisi profiililistalla.

Jos et pysty luomaan profiilia laitteellasi, siirry verkkoselaimella osoitteeseen netflix.com ja seuraa edellä olevia ohjeita.

Poista profiili

Profiileja voi poistaa useimmilla laitteilla. Tilin pääprofiilia ei voi poistaa. Poistaaksesi käytössä olevan profiilin saatat joutua vaihtamaan toiseen profiiliin, jotta voit suorittaa alla olevat toimenpiteet. Sen jälkeen, kun profiili on poistettu, katseluhistoria tai pelitallennukset eivät ole enää saatavissa kyseiselle profiilille.

1. Siirry laitteellasi Hallinnoi profiileja -osioon:

• Televisio tai television suoratoistolaite: siirry profiilin valintanäyttöön.

• Verkkoselain: siirry Hallinnoi profiileja -sivulle.

• Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad:

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Hallinnoi profiileja .

2. Valitse poistettava profiili ja sitten muokkauskuvake .

3. Valitse Poista profiili.

Jos et pysty poistamaan profiilia laitteellasi, siirry verkkoselaimella osoitteeseen Netflix.com ja seuraa edellä olevia ohjeita.

Muuta profiilia

Profiileja voi muokata useimmilla laitteilla.

1. Siirry laitteellasi Hallinnoi profiileja -osioon:

• Televisio tai television suoratoistolaite: siirry profiilinvalintanäyttöön.

• Verkkoselain: siirry Hallinnoi profiileja -sivulle.

• Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad:

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Hallinnoi profiileja .

2. Valitse muutettava profiili ja sitten muokkauskuvake .

3. Voit vaihtaa profiilin nimen, kuvan, kielen tai ikärajan.

Huomautus:
    Ikärajaa ei voi vaihtaa televisiolla tai suoratoistolaitteella.
  4. Valitse Valmis tai Tallenna.

Jos et pysty muokkaamaan profiilia laitteellasi, siirry verkkoselaimella osoitteeseen netflix.com ja seuraa edellä olevia ohjeita.

Profiilit ja lapsilukitus

Kaikki profiilien käyttäjät, paitsi Netflixin lasten aluetta käyttävät, voivat käyttää ja muokata yksittäisten profiilien lapsilukko- ja lupa-asetuksia. Katselurajoitusten muokkaamiseen ja profiilin lukituksen lisäämiseen, muuttamiseen tai poistamiseen tarvitaan tilin salasana.

Tietyn profiilin asetusten muuttaminen:

1. Siirry laitteellasi profiiliasetusten osioon:

• Verkkoselain:

1. Siirry verkkoselaimella Tili-sivulle.

2. Valitse Profiiilit ja sitten jokin profiileista.

• Android-puhelin tai -tabletti, iPhone tai iPad:

1. Avaa Netflix-sovellus.

2. Napauta oikeasta alakulmasta Oma Netflix .

3. Napauta oikeasta yläkulmasta Valikko .

4. Napauta Hallinnoi profiileja .

5. Valitse muutettava profiili ja sitten muokkauskuvake .

2. Valitse asetus, jota haluat muuttaa kyseisessä profiilissa.

3. Tallenna/Lähetä muutokset.

Katso lisätietoja kohdasta Netflixin lapsilukko.

Lisää tai päivitä sähköpostiosoite

Voit lisätä jonkin muun sähköpostiosoitteen mihin tahansa toissijaiseen aikuisen profiiliin, jotta tämä käyttäjä saa henkilökohtaisia suosituksia ja muita tiedotteita Netflixiltä. Toissijaisiin profiileihin liitettyjä sähköpostiosoitteita ei voi käyttää Netflix-tilille sisäänkirjautumiseen.

Lisää tai vaihda toissijaiseen profiiliin liitetty sähköpostiosoite näiden ohjeiden avulla:

1. Kirjaudu verkkoselaimella sisään profiiliin, jota haluat muokata.

2. Siirry Tili-sivulle.

3. Valitse Profiilit ja sitten jokin profiileista.

4. Valitse Sähköposti.

5. Syötä haluttu sähköpostiosoite profiilille.

6. Valitse Lisää sähköposti.

• Jos olet päivittämässä profiilia, jolla on jo sähköpostiosoite, voit valita Vaihda sähköpostiosoite tai Poista sähköpostiosoite.

Luo ja hallinnoi nimimerkkejä

Aiheeseen liittyviä artikkeleja