Microsoft tog bort möjligheten att ansluta nya konton från tredje part, till exempel ett Gmail-konto, och synkronisera befintliga anslutna konton inifrån Outlook.com. Om du vill fortsätta att komma åt dessa konton kan du titta i avsnittet Så här visar du dina andra konton medan du fortfarande använder Outlook för en lista med alternativ, eller prova vår interaktiva guide som hjälper dig med detta:

Starta

Så här visar du dina andra konton medan du fortfarande använder Outlook

Även om du inte längre kan lägga till eller synkronisera konton från tredje part som ett anslutet konto till Outlook.com kan du fortfarande lägga till kontot i andra Outlook-versioner, till exempel Outlook Mobile, skrivbordsversionerna av Outlook för Windows eller Mac, eller genom att vidarebefordra dessa e-postmeddelanden till ett annat Outlook.com-konto.

• Outlook Mobile Ladda ned Outlook för iOS eller Outlook för Android till din mobila enhet. Med mobilappen kan du lägga till andra e-postkonton så att du kan synkronisera din e-post, kalender och kontakter, enkelt växla mellan konton och ha en kombinerad inkorg, sökning och integrerad kalenderupplevelse. Mer information om hur du konfigurerar Outlook Mobile på telefonen finns i Hjälpcenter för Outlook för iOS och Android.

• Nya eller klassiska Outlook för Windows-skrivbordsappar Klassiska Outlook för Windows är en skrivbordsapp som ingår i Microsoft 365 Personal- eller Family-prenumerationer eller icke-prenumerationsversioner av Office, till exempel Office Home & Business.Nya Outlook för Windows är tillgängligt utan kostnad på Windows-enheter eller som en kostnadsfri nedladdning. Om du inte redan har nya Outlook kan du ladda ned det från Microsoft Store genom att följa stegen nedan,Laddaned och installera nya Outlook:

1. Öppna Microsoft Store i Windows-appen.

Obs!: Om du vill ladda ned nya Outlook måste du köra Windows 10 version 17763.0 eller senare.

Skaffa nya Outlook

2. Välj Hämta. Nya Outlook laddas ned.

3. När nedladdningen är klar väljer du Öppna.

4. Följ anvisningarna för att lägga till ditt konto och börja använda nya Outlook.

Mer information om hur du lägger till ett konto i antingen nya Outlook eller klassiska Outlook finns i Lägga till ett e-postkonto i Outlook för Windows.