Hulp en educatie voor Windows

Een Windows 11-pc met de bureaubladachtergrond met meerdere kleuren bloei. De laptop staat op een kleine, ronde, glazen tafel naast een koffiekop.

Maak het dagelijks gemakkelijker met Windows 11

Wanneer er veel te doen is, helpt Windows 11 u om dit voor elkaar te krijgen.

Maak kennis met Windows 11

Welkom bij alles wat Windows te maken heeft

Voorbereiden op Windows 11

Windows verkennen

Een pictogram voor windows-updatesynchronisatie in Windows 11.

Voorbereiden op Windows 11

Vind antwoorden op de belangrijkste vragen over de Windows 11-upgrade.

Bekijk de bijgewerkt veelgestelde vragen

Een pictogram voor widgets in Windows 11.

Ontdek Widgets

Blijf op de hoogte van uw favoriete informatie.

Meer informatie over Widgets

Een pictogram voor Snap Assist in Windows 11.

Maak kennis met Windows 11

Meer informatie over het gebruik van de nieuwe functies van Windows 11.

Bekijk de videoserie

Een pictogram voor de taakbalk in Windows 11.

Verken de taakbalk

Raak bekend met Windows 11.

Taakbalkinformatie krijgen

Pictogram vernieuwen

Blijf up-to-date

Bekijk hoe u Windows Update kunt gebruiken om uw pc up-to-date te houden op de manier die u verkiest.

Meer informatie over updates

Pictogram map

Ruimte maken

Lees hoe u schijfruimte op uw pc kunt vrijmaken.

Maak ruimte vrij

Pictogram computer

Prestaties verbeteren

We hebben enkele suggesties om uw pc met Windows 10 beter te laten werken.

Pc-prestaties verbeteren

Pictogram schild

Wees beveiligd

Windows-beveiliging biedt de nieuwste antivirusbescherming voor uw pc en we willen u laten zien hoe u deze kunt gebruiken.

Zorg ervoor dat uw apparaat is beveiligd

Een verzameling grafieken en PowerPoint-dia's

Als u eigenaar van een klein bedrijf bent

Vind de informatie die u nodig hebt om uw kleine bedrijf te bouwen, uit te voeren en uit te breiden met Microsoft 365.

Hulp en educatie voor kleine bedrijven