Hjelp og læring for Microsoft PC-tilbehør

Anbefalte emner

Last ned Microsoft Accessory Center

Microsoft Accessory Center-app

Tilpass Microsoft Modern-tilbehør, for eksempel lydtilbehør eller webkameraer.

Skaff Microsoft Accessory Center

Nedlastningsikon, mus og tastatur

Microsoft mus- og tastatursenterapp

Tilpass musen og tastaturet med denne appen.

Skaff mus- og tastatursenter

Surface Mouse og spørsmålstegn

Feilsøke problemer med Microsoft-mus eller tastatur

Prøv disse trinnene for å parkoble mus og tastatur og få dem til å fungere.

Feilsøk problemer med Microsoft-mus eller tastatur

Trådløst skjermkort på skjerm

Feilsøke trådløse skjermkort

Har du problemer med et trådløst skjermkort? Prøv disse feilsøkingstrinnene for å løse problemet.

Feilsøk ditt trådløse skjermkort

Microsoft lyddokk og overvåk gjengivelse

Microsoft-tilbehør for Teams

Lær hvordan du konfigurerer og bruker disse nye Microsoft Teams-sertifiserte tilbehørene for møter og anrop.

Microsoft Audio Dock

Microsoft Presenter+

Microsoft Modern trådløst hodesett

Microsoft Modern USB-C-hodesett

Microsoft Modern Webcam

Utforsk Microsoft Adaptive-tilbehør

Microsoft Adaptive-tilbehør ble utviklet for personer som har problemer med å bruke en tradisjonell mus og et tradisjonelt tastatur. Lag et oppsett som er unikt for deg med ditt valg av adaptivt tilbehør og øk PC-produktiviteten din.

MER OM ADAPTIVT TILBEHØR

Bilde av alt adaptivt tilbehør fra Microsoft som er satt opp i et rutenettmønster.