Slik logger du av Microsoft-kontoen din overalt

Hvis du tror noen kan ha uautorisert tilgang til kontoen din, kan vi beskytte deg ved å logge deg av alle de klarerte enhetene dine.

Innen 24 timer blir du logget av nettlesere, apper og andre steder kontoen din brukes til å logge på, bortsett fra en Xbox-konsoll. Finn ut hvordan du logger av Xbox-konsollen

Slik logger du av overalt

1. Logg deg på avanserte sikkerhetsalternativer på sikkerhetsinstrumentbordet for Microsoft-kontoen.

Logg inn

2. Rull ned for å logge meg av , og velg Logg meg av.

Obs!: Avlogging kan ta opptil 24 timer.

Se også

Administrere enheter som brukes med Microsoft-kontoen din