Microsoft har fjernet muligheden for at oprette forbindelse til nye tredjepartskonti, f.eks. en Gmail-konto, og synkronisere eksisterende forbundne konti fra Outlook.com. Hvis du vil fortsætte med at få adgang til disse konti, skal du se afsnittet nedenfor Sådan får du vist dine andre konti, mens du stadig bruger Outlook, for at få en liste over muligheder, eller prøv vores interaktive vejledning for at hjælpe dig med dette:

Begynde

Sådan får du vist dine andre konti, mens du stadig bruger Outlook

Selvom du ikke længere kan tilføje eller synkronisere tredjepartskonti som en tilknyttet konto med Outlook.com, kan du, så længe denne tredjepartskonto understøttes, stadig føje kontoen til andre Outlook-versioner, f.eks. Outlook Mobile, desktopversionerne af Outlook til Windows eller Mac eller ved at videresende disse mails til en anden Outlook.com-konto.

• Outlook Mobile Download Outlook til iOS eller Outlook til Android til din mobilenhed. Med mobilappen kan du tilføje andre mailkonti, så du kan synkronisere din mail, kalender og kontakter, nemt skifte mellem konti og få en kombineret indbakke, søgning og integreret kalenderoplevelse. Få mere at vide om, hvordan du konfigurerer Outlook Mobile på telefonen ved at se Outlook til iOS og Android Hjælp-center.

• Nye eller klassiske Outlook til Windows-skrivebordsapps Klassisk Outlook til Windows er en skrivebordsapp, der følger med Microsoft 365 Personal- eller Family-abonnementer eller ikke-abonnementsversioner af Office, f.eks. Office Home & Business.Ny Outlook til Windows fås gratis på Windows-enheder eller som gratis download. Hvis du ikke allerede har det nye Outlook, kan du downloade det fra Microsoft Store ved at følge nedenstående trin,Downloadeog installere det nye Outlook:

1. Åbn Microsoft Store på Windows-appen.

Bemærk!: Hvis du vil downloade det nye Outlook, skal du køre Windows 10 version 17763.0 eller nyere.

Hent det nye Outlook

2. Vælg Hent. Ny Outlook begynder at downloade.

3. Når overførslen er færdig, skal du vælge Åbn.

4. Følg instruktionerne for at tilføje din konto og begynde at bruge det nye Outlook.

Hvis du vil have hjælp til at føje en konto til enten det nye Outlook eller det klassiske Outlook, skal du se Føj en mailkonto til Outlook til Windows.

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis du vil have support på Outlook.com, skal du klikke her eller vælge Hjælp på menulinjen og angive forespørgslen. Hvis du ikke selv kan løse dit problem, skal du rulle ned til Har du stadig brug for hjælp? og vælge Ja.

Hvis du vil kontakte os på Outlook.com, skal du logge på. Hvis du ikke kan logge på, skal du klikke her

Hvis du har brug for hjælp til din Microsoft-konto og -abonnementer, skal du gå til Konto- og faktureringssupport.

Få hjælp-appikon

For at få hjælp og fejlfinding af andre Microsoftprodukter og -tjenester, skal du angive dit problem her

Slå spørgsmål op, følg diskussioner, og del din viden i Communityet for Outlook.com.