Open Data DK s indlæg

Se organisationssiden for Open Data DK, grafik

1.064 følgere

📍🗺 Er I med i åben data fællesskabet? Er jeres nabokommune eller -region? Ellers vil vi lige minde om, at det ikke koster noget, og er uforpligtende at være del af Open Data DK.   For det giver mening, når vi er sammen om at udstille data. Bl.a. giver det værdi når… 👷♀️ Udstilling af data afprøves. Og det med en fleksibel åben data platform, der kan lidt af hvert: Udstille webservices, modtage data fra OS2iot, høste metadata fra jeres GIS-platform m.m. Så bliver det muligt at teste merværdien af jeres - og hinandens! - data. Fx når... 🌊 En kommune udstiller datasæt om f.eks. ledige parkeringspladser. Så kan det give eksterne data anvendere - fx appudviklere - inspiration til også at efterspørge lignende datasæt fra andre kommuner - måske med ønsker til format - som kan føre til at... 🤝 ... Flere kommuner udstiller samme typer data. Som kan understøtte bedre samarbejde mellem nabokommuner eller løsninger, der skaber værdi på tværs af en region - også selvom det ikke er alle 98 kommuner. Desuden repræsenterer vi medlemmernes interesser i vores samarbejde med KL og Digitaliseringsstyrelsen. 👉 Skriv til os på info@opendata.dk, hvis I vil høre mere. ... Fik vi sagt, at det er åbent for alle offentlige myndigheder, ikke kun kommuner og regioner?

  • Der er ingen alternativ tekst for dette billede
Bo Fristed

Committed innovator with a technological twist ...

1md

Vi har lidt vej endnu før alle er med. Fællesskabet er vigtigt og opgaven nu fællesoffentlig. Kom nu frisk uanset om det er en kommune, en region eller en styrelse.

Hvaa Jesper Gaardboe Jensen hvor er resten af Fyn på det her kort? Open Data er åbenbart et overvejende jysk fænomen. Jeg antager (i mangel af signaturforklaring) at rød farve er MED, mens grå er IKKE med?

Se flere kommentarer

Hvis du vil se eller tilføje en kommentar, skal du logge ind