SafeNet Authentication Client

SafeNet Authentication Client единен мидълуер на клиента.

  ИЗТЕГЛЯНЕ 13.5 MB

SafeNet Authentication Client е единна мидълуер на клиента, който управлява богат портфейл от SafeNet свидетелството за регистрация въз основа на документи за самоличност, включително eToken и айки смарт карта, USB и програмируеми устройства.

Осигуряване на пълна обратна съвместимост и включване на функции от предишните версии на мидълуер, SafeNet Authentication Client осигурява пълна подкрепа на всички разположени в днешно време eToken и икей устройства.
SafeNet Authentication Client приложения за връзки на базата на сертификати SafeNet софтуер и хардуер, осигурявайки пълна местната администрация и поддръжка на множество съвременни приложения за сигурност, като например цифров подпис, предзагрузочной удостоверяване и криптиране на диск. С SafeNet Authentication Client, затворени ключове могат да бъдат генерирани и съхранявани на борда на добре защитена смарт карти на базата на опознавания което позволява на потребителите безопасно да изпълнява всички свои цифрови данни, къде отиват.

  ИЗТЕГЛЯНЕ 13.5 MB
Спецификации
Разработчик:
SafeNet, Inc.
Вид лиценз:
За краткосрочно ползване
Коментари
Philippe Boos Миналата година

Dear Sirs,I have a Mac running on M1 with Monterrey.i have bought a certificate embeded in a CCR7115 ICC card reader.I have installed all the required certificates on my Keychains.I have downloaded the software Safenet 10.8 that is supposed to be compatible with M1.However, the software does not detect the smart card.Can you please assisst me ?

Сродни предложения