Brug oversatte undertekster i Google Meet

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Vigtigt! Du kan bruge oversatte undertekster til at oversætte til og fra bestemte sprog.

Hvis du har brug for undertekster i dine møder, kan du få flere oplysninger om, hvordan du bruger undertekster i Google Meet.

Vigtigt! Som tidligere meddelt vil oversatte undertekster i Google Meet udelukkende være tilgængelige for Gemini for Google Workspace-kunder. Dette træder i kraft fra og med den 22. januar 2025, når eksisterende og nye kunder ikke længere har adgang til oversatte undertekster via deres Google Workspace-abonnement. På nuværende tidspunkt er oversatte undertekster kun tilgængelige i følgende Gemini-tilføjelser: Gemini Enterprise, AI Meetings and Messaging og Gemini Education Premium.

Vi vil fortsætte med at investere i og forbedre oversatte undertekster med de ekstra sprog og automatisk registrering af sprog. Foruden oversatte undertekster tilbyder Gemini for Workspace-tilføjelserne andre generative AI-funktioner som f.eks. forbedret lyd- og billedkvalitet i møder, tag noter for mig (i alfaversion) og meget andet. Få flere oplysninger om Gemini for Google Workspace-tilføjelser.

Tilgængelighed for Google Workspace-udgaver

Funktionen "Oversatte undertekster" er i øjeblikket kun tilgængelig i følgende Workspace-udgaver
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Teaching & Learning Upgrade
  • Education Plus
Du kan bruge oversatte undertekster til at oversætte engelsk til eller fra følgende sprog
  • Fransk
  • Tysk
  • Portugisisk
  • Spansk
Du kan bruge oversatte undertekster til at oversætte engelsk til følgende sprog
  • Nederlandsk (beta)
  • Indonesisk (beta)
  • Japansk
  • Kinesisk (forenklet, mandarin)
  • Svensk
  • Tyrkisk (beta)
  • Vietnamesisk (beta)

Tilgængelighed for Gemini-udgaver og AI Meetings and Messaging-tilføjelser

Nogle oversatte sprog for undertekster er kun tilgængelige for brugere på arbejdskonti via Gemini Enterprise-, Gemini Education Premium- og AI Meetings and Messaging-tilføjelser.

Brug Gemini i Meet til at oversætte undertekster på disse sprog
  • Afrikaans
  • Albansk
  • Amharisk
  • Arabisk
  • Armensk
  • Aserbajdsjansk
  • Baskisk
  • Bengali
  • Bulgarsk
  • Burmesisk
  • Catalansk
  • Kinesisk (forenklet)
  • Kinesisk, mandarin (traditionelt)
  • Tjekkisk
  • Nederlandsk
  • Engelsk
  • Estisk
  • Filippinsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Gallisk
  • Georgisk
  • Tysk
  • Græsk
  • Gujarati (Indien)
  • Hebræisk
  • Hindi
  • Ungarsk
  • Islandsk
  • Indonesisk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Javanesisk
  • Kannada (Indien)
  • Kasakhisk
  • Khmer (Cambodja)
  • Koreansk
  • Laotisk
  • Lettisk
  • Litauisk
  • Makedonisk
  • Malay
  • Malayalam
  • Marathi
  • Mongolsk
  • Nepali
  • Norsk
  • Persisk (farsi)
  • Polsk
  • Portugisisk
  • Rumænsk
  • Russisk
  • Serbisk
  • Sinhala
  • Slovakisk
  • Slovensk
  • Spansk
  • Sundanesisk
  • Swahili
  • Svensk
  • Tamil
  • Telugu
  • Thai
  • Tyrkisk
  • Ukrainsk
  • Urdu
  • Usbekisk
  • Vietnamesisk
  • Zulu

Aktivér oversatte undertekster

1. Gå til Google Meet på din computer.
  2. I dit møde skal du klikke på Flere valgmuligheder Mere og derefter Indstillinger Indstillinger og derefter Undertekster .
  3. Vælg Mødesprog.
  4. Aktivér Oversatte undertekster .
  5. Vælg det sprog, du vil have oversat til.

Tip! Hvis du optager et møde, skal du vælge Optag undertekster for at indlejre underteksterne i klippet.

Har du brug for mere hjælp?

Prøv følgende næste trin:

Søgning
Ryd søgning
Luk søgning
Hovedmenu
true
Søg i Hjælp
true
true
true
true
true
false
false