Gaan jou bestellinggeskiedenis na

Wanneer jy ’n aankoop op Google Play doen, sal ons ’n bevestiging-e-pos saam met jou bestellinginligting stuur na die Google-rekening wat jy gebruik wanneer jy jou aankoop doen. Jy kan jou bestellinggeskiedenis altyd op Google Play of payments.google.com sien.

Gaan bestellinggeskiedenis na

Hoe om jou bestellinggeskiedenis te kry

Gebruik die Play Winkel-app
  1. Maak die Play Winkel Google Play op jou mobiele toestel oop.
  2. Tik bo regs op jou profielikoon.
  3. Tik op Betalings en intekeninge en dan Begroting en geskiedenis.

Klik hier om bestellings by play.google.com te bekyk.

• Bestellings van Google Play se digitale inhoud en Google Winkel-hardeware word saam op die transaksielys gewys.
  • Ander Google-betalings en Google Pay-transaksies verskyn nie.
Gebruik play.google.com
  1. Gaan na play.google.com.
  2. Tik bo regs op jou profielikoon.
  3. Tik op Betalings en intekeninge en dan Begroting- en bestellinggeskiedenis.
  4. Kontroleer jou bestellings.
Gebruik payments.google.com

Op jou rekenaar:

1. Gaan na payments.google.com.
  2. Om bestellinggeskiedenis te bekyk:
    • Individuele bestellings: Klik Aktiwiteit.
    • Intekeninge: Klik Intekeninge en dienste.

Op jou mobiele toestel:

1. Gaan na payments.google.com.
  2. Tik bo links op Kieslys Kieslys.
  3. Om bestellinggeskiedenis te bekyk:
    • Individuele bestellings: Tik op Aktiwiteit.
    • Intekeninge: Tik op Intekeninge en dienste.

Wanneer jy heffings moet verwag

Jy sal gehef word kort ná jy inhoud op Google Play gekoop het. Jy sal onmiddellik enige veranderinge aan jou Google Play-saldo sien, terwyl heffings van ander betaalmetodes gewoonlik binne ’n paar dae verskyn.

If you have trouble with your order, check your status below.
Search
Vee soektog uit
Maak soekkassie toe
Hoofkieslys
true
Deursoek Hulpsentrum
true
true
true
true
true
false
false