Program is uit Google Play Winkel verwyder

As jy ’n program soek wat nie meer in Google Play beskikbaar is nie, het die ontwikkelaar dit dalk uit Google Play verwyder, of het dit dalk ons Google Play Ontwikkelaarprogrambeleide en Verspreidingsooreenkoms vir ontwikkelaars oortree en is dit opgeskort of uit Google Play verwyder.

As jy ’n program kry wat jy meen ons Google Play Ontwikkelaarprogrambeleide oortree, kan jy uitvind hoe om dit by die Google Play Winkel aan te gee.

Wat gebeur wanneer ’n program uit Google Play verwyder word?

Die program sal nie meer in Google Play beskikbaar wees nie. As die program op jou toestel geïnstalleer is, kan jy dit steeds gebruik, hoewel jy dit nie sal kan opdateer nie. Google Play se faktureringstelsel sal nie werk terwyl die program nie in Google Play beskikbaar is nie, selfs al is die program reeds geïnstalleer.

Sal die program ook van my toestel verwyder word as dit uit Google Play verwyder word?

Nee, die program sal nie van jou toestel verwyder word nie. Jy kan aanhou om die program te gebruik, hoewel jy nie jou program sal kan opdateer nie. As jy die program van jou toestel verwyder, sal jy die program nie weer kan aflaai nie, tensy die ontwikkelaar dit weer in Google Play kan publiseer.

Wat gebeur met my aktiewe intekening vir ’n program wat uit Google Play verwyder is?

As jou intekening deur Google Play se faktureringstelsel gefaktureer word, kan jou intekening gekanselleer word, na gelang van jou hernuwingdatum en of die program weer ingestel of gepubliseer word.

Kan ek ’n terugbetaling ontvang vir die aankoop van ’n program wat uit Google Play verwyder is?

Google gee vir die meeste Google Play-aankope nie terugbetalings nie. Daar is egter uitsonderings. Jy kan hier meer te wete kom.

Search
Vee soektog uit
Maak soekkassie toe
Hoofkieslys
true
Deursoek Hulpsentrum
true
true
true
true
true
false
false