Tarjousten hyödyntäminen Google Playssa

Tarjoukset-välilehti on uusi osio Play Kaupan tilillä. Sen kautta voit löytää tarjouksia esimerkiksi sovelluksista, peleistä ja elokuvista. Tarjoukset-välilehti on käytettävissä Google Play Kauppa ‐sovelluksessa Android-mobiililaitteilla. Edellytykset Tarjoukset-välilehden käyttämiselle:

1. Olet Intiassa, Indonesiassa tai Yhdysvalloissa.
  2. Käytät Android-mobiililaitetta, joka toimii Google Playn kanssa. Lue lisää tuetuista laitteista.
  3. Sinulla on Google Play ‐tili, joka ei ole vanhemman, oppilaitoksen tai muun organisaation ylläpitämä. Katso, miten voit vaihtaa tiliä.
  4. Laskutusosoitteesi vastaa Google Playn maatasi. Lue lisää Google Playn maan muuttamisesta.
Huom. Tiettyjen sovellusten, pelien, elokuvien ja kirjojen tarjoukset ja hinnat voivat vaihdella sijainnin ja muiden kelpoisuusvaatimusten mukaan.

Näin tarjoukset lunastetaan

Jos haluat saada alennuksia ja palkintoja sovelluksista ja peleistä, napauta tarjousta, niin näet lisätietoja. Voit lunastaa sovelluksen tai pelin avaamalla sen. Jos haluat saada alennuksen kirjoista, elokuvista ja peleistä, voit lunastaa tarjoukset suoraan Google Playssa. Alennus lasketaan maksamisen yhteydessä.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Päävalikko
true
Ohjekeskushaku
true
true
true
true
true
false
false