Eksportér bedømmelser til dit elevadministrationssystems karakterbog

Denne artikel er til undervisere. Administratorer kan få flere oplysninger her.

For at bruge funktionerne til integration af elevadministrationssystemer skal alle undervisere have en af følgende:

• En Google Workspace for Education Plus-licens
  • En G Suite Enterprise for Education-licens
  • En Teaching and Learning Upgrade-licens

Fra og med den 9. juli 2024 skal du have en af disse licenser for at kunne bruge funktionen til eksport af bedømmelser.

Hvis du bruger Classroom med Google Workspace for Education, kan du knytte Classroom til dit elevadministrationssystem. Når din administrator har konfigureret forbindelsen, kan du tilknytte dine hold og bruge funktionerne til integration af elevadministrationssystemer som f.eks. import af holdlister og eksport af bedømmelser til elevadministrationssystemet. Få flere oplysninger om funktionerne til integration af elevadministrationssystemer.

Vigtigt! Integration af elevadministrationssystemer er tilgængelig hos mange partnere. Andre partnerskaber med elevadministrationssystemer er under udvikling. Få flere oplysninger om partnerskabsstatus for integration af elevadministrationssystemer.

Få flere oplysninger om supportmuligheder for SaaS.

Tilknyt et hold, og eksportér bedømmelser

Knyt et hold til dit elevadministrationssystem

Før du kan eksportere bedømmelser for første gang, skal du knytte dit hold til elevadministrationssystemet. Du behøver kun at tilknytte et hold én gang. Det er kun den primære underviser, som kan knytte et hold til elevadministrationssystemet. Du kan tilknytte et nyt eller et eksisterende hold.

Tilknyt et nyt hold

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på Tilføj og derefter Opret hold.
  3. Ud for Tilknyt skal du klikke på menupilen og vælge dit hold på listen.

Tip! Hvis dit hold ikke er angivet på listen, er holdet ikke oprettet i dit elevadministrationssystem. Du kan gennemføre oprettelsen af dit hold nu og følge vejledningen for at tilknytte et eksisterende hold senere.

4. Angiv dine holdoplysninger og derefter klik på Opret for at gennemføre oprettelsen af dit hold.

Dit nye hold er knyttet til elevadministrationssystemet.

Tilknyt et eksisterende hold

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Indstillinger .
  3. Under Generelt skal du klikke på Knyt til hold.
    Link to class
  4. Under Tilknyt hold skal du klikke på menupilen og vælge dit hold i menuen.
    Choose class
    Tip! Det er kun hold, hvor du er angivet som primær underviser i elevadministrationssystemet, der vises i menuen. Hvis du ikke kan se dit hold, kan du gå til Find og løs problemer i forbindelse med eksport af bedømmelser til elevadministrationssystemet.
  5. Klik på Tilknyt.

Du kan nu eksportere returnerede bedømmelser til dit elevadministrationssystem.

Eksportér bedømmelser til dit elevadministrationssystem

Når du har knyttet dit hold til elevinformationssystemet, kan du eksportere bedømmelser. Du kan kun eksportere returnerede bedømmelser. Foreløbige bedømmelser eksporteres ikke til elevadministrationssystemet.

Hvis du vil indsende forfaldne opgaver, skal du manuelt markere dem som "Mangler" eller "Fuldført".

Tip! For at kunne eksportere bedømmelser skal afleveringsfristen for ressourcer ligge inden for den aktuelle bedømmelsesperiode i elevadministrationssystemet. Du kan ændre en afleveringsfrist ved at gå til Rediger en opgave.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Bedømmelser.
  3. Klik på Eksportér til elevadministrationssystem til højre.
    Export grades
  4. Bedømmelserne eksporteres for de lektier, hvor afkrydsningsfeltet er markeret. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for de karakterer, du ikke vil eksportere. Ressourcer, du ikke eksporterer i denne omgang, vises under Tidligere ekskluderet, næste gang du eksporterer.
    Tip! Under Opdateringer til bedømmelser kan du se antallet af returnerede bedømmelser siden din seneste eksport.
  5. Klik på Eksportér til elevadministrationssystem.

Hvis nogen bedømmelser ikke kan eksporteres, skal du tjekke eksportstatussen eller gå til Find og løs problemer i forbindelse med eksport af bedømmelser til elevadministrationssystemet.

Tjek eksportstatus

Når du har eksporteret bedømmelser, kan du se en rapport med eksportstatussen.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Bedømmelser.
  3. Ud for Eksportér til elevadministrationssystem skal du klikke på menupilen og derefter Oplysninger om seneste eksport.

Tip! Du kan også se rapporten fra den notifikation, du får, når en eksport er færdig. Klik på Se info i notifikationen.

Fjern tilknytningen af et hold

Hvis du fjerner dit holds tilknytning til elevadministrationssystemet, kan du ikke eksportere bedømmelser. Hvis du tilknytter holdet igen senere og eksporterer bedømmelser, vises der dublerede bedømmelser i dit elevadministrationssystem. For at undgå dublerede karakterer, når du tilknytter et hold igen, skal du slette opgaven i elevadministrationssystemet og derefter eksportere karakterer.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Indstillinger .
  3. Under Generelt skal du klikke på Fjern tilknytning.
  4. Klik på Fjern tilknytning for at bekræfte.

Tips!

• Bedømmelseskategorierne overføres forskelligt for hvert elevadministrationssystem. Hvis du eksporterer bedømmelser til:
    • Aspen og Skyward SMS 2.0 og elevadministrationssystemet Skyward Qmlativ:
      • Bedømmelseskategorierne overføres, hvis kategorititlerne matcher. Hvis de ikke matcher, bliver dine bedømmelser muligvis tildelt en standardkategori eller markeret som "Uden kategori".
    • Elevadministrationssystemet Infinite Campus:
      • Hvis du er tilknyttet OneRoster 1.1: Bedømmelseskategorierne overføres ikke, når du eksporterer dine bedømmelser til dit elevadministrationssystem. Dine bedømmelser bliver muligvis tildelt en standardkategori eller markeret som "Uden kategori".
      • Hvis du er tilknyttet OneRoster 1.2: Bedømmelseskategorierne overføres, hvis titlerne på kategorierne matcher. Hvis de ikke matcher, bliver dine bedømmelser muligvis tildelt en standardkategori eller markeret som "Uden kategori".
        • Spørg din administrator, hvis du er i tvivl om, hvilken OneRoster-version du bruger.
    • Elevadministrationssystemet PowerSchool:
      • Bedømmelseskategorier skal knyttes til en opgave for at kunne eksporteres. Sørg for, at bedømmelseskategorititlerne matcher i Classroom og PowerSchool-elevadministrationssystemet.
  • Her kan du se, hvordan du downloader bedømmelser, hvis du vil have en kopi af din bedømmelsesside, hvor bedømmelseskategorierne er inkluderet.