Ressourcer til forebyggelse af selvmord

Hvis du er selvmordstruet eller følelsesmæssigt forstyrret, kan du bruge de nedenstående kontaktoplysninger for at få hjælp.

Hjælp en anden

Hvis du mener, at en person er selvmordstruet (og du har kontaktoplysningerne på brugeren), kan du kontakte politiet for at få akut hjælp.

Du kan også opfordre personen til at kontakte en selvmordslinje med nedenstående oplysninger.

Få oplysninger om, hvordan du hjælper en person, som taler om selvmord: