IDX AI personvernerklæring

Noen få ord om AI og personvern —

Denne merknaden og vår personvernerklæring beskriver hvordan IDX håndterer dataene dine. Vennligst les dem nøye.

Når du bruker generative AI-funksjoner i IDX, samler Google inn chattetekst, forespørsler, relatert kode, generert utdata, relatert funksjonsbruksinformasjon og tilbakemeldingene dine ("AI-funksjonsdata"). Google bruker disse dataene, i samsvar med personvernreglene våre , til å tilby, forbedre og utvikle Googles produkter og tjenester og maskinlæringsteknologier, inkludert Googles bedriftsprodukter som Google Cloud.

For å hjelpe med kvalitet og forbedre produktene våre (for eksempel generative maskinlæringsmodeller som driver de generative AI-funksjonene i IDX), leser, kommenterer og behandler menneskelige anmeldere et utvalg av AI-funksjonsdataene dine. Vi tar skritt for å beskytte personvernet ditt som en del av denne prosessen. Dette inkluderer å koble fra AI-funksjonsdataene dine fra Google-kontoen din før anmeldere ser eller kommenterer dem, og lagring av disse frakoblede kopiene i opptil 18 måneder. Ikke inkluder sensitiv, konfidensiell eller personlig informasjon som kan brukes til å identifisere deg eller andre, inkludert men ikke begrenset til navn, telefonnumre, adresser, e-poster eller fødselsdatoer, i AI-funksjonsdataene dine.