packpic
Ta bort bakgrundÄndra storlekCommunityBlogg
SV
Testa gratis

Gratis Bulk Bild Resizer Online

Prova PackPics bildresizer för att ändra storlek på upp till 50 bilder samtidigt utan några färdigheter snabbt och utan att förlora originalkvaliteten på något fotografi. Dra och släpp ett parti bilder för att ändra storlek med ett klick nu!

Inget kreditkort krävs

1710129222685. (Tyst)
Kunder som valt oss
tiktok _ logotyp
mobila legender
nvidia

Effektivitetshöjande funktioner för batch image resizer

Storleksändring på några sekunder

Ändra storlek på ett berg av bilder på en gång! Ladda bara upp dina bilder och välj önskad storlek för blixtsnabb storleksändring. PackPics smarta algoritmer säkerställer högkvalitativ produktion utan att offra tydligheten.

resize in seconds

Enkel redigering och beskärning

Behöver du piffa upp dina foton? Gå utöver grundläggande storleksändring med PackPics batchredigeringsfunktioner. Beskär flera foton samtidigt och utforska bakgrundsfärgsändringar - allt på en gång!

Effortless Editing & Cropping

Färdigdesignade mallar

PackPic erbjuder en mängd fördesignade mallar för olika kategorier som kläder, mat eller sociala medier. Välj helt enkelt din mall och låt PackPic automatiskt ändra storlek och formatera dina foton för ett sammanhängande och professionellt utseende.

Effortless Editing & Cropping

Förenkla fotohantering med storleksändring av bilder

Från e-handelsbutiker till sociala medier, optimera alla dina foton.

E-commerce Hero

E-handelshjälte

Tänk dig att enkelt optimera ett berg av produktfoton på några sekunder. PackPic låter dig ändra storlek på stora partier av bilder samtidigt, så att de uppfyller de specifika dimensioner som krävs för din webbutik. Med ett enda klick kan du ha en katalog med perfekt storlek, högkvalitativa produktbilder redo att gå.

Social Media Superstar

Superstjärna för sociala medier

Inget mer kryptering för att uppfylla olika plattformskrav. PackPic låter dig ändra storlek på foton för att passa de exakta pixelspecifikationerna för Facebook, Twitter, Instagram, TikTok och mer. Ladda upp dina foton, välj plattformen du riktar dig till och PackPic tar hand om resten!

Corporate Efficiency Champion

Företagseffektivitetsmästare

Effektivisera ditt arbetsflöde på kontoret och spara dyrbar tid. PackPic låter dig ändra storlek och standardisera flera bilder samtidigt, så att de alla uppfyller företagets specifika formateringskrav för dokument, presentationer och intern kommunikation.

Batch ändra storlek på bilder från uppladdning till nedladdning på några minuter

Steg 1: Dra och släpp magi

Du behöver inte bläddra i mappar. Dra och släpp helt enkelt hela din sats bilder direkt till PackPic-gränssnittet. Du kan till och med ladda upp foton direkt från ditt molnlagring som Google Drive eller Dropbox.

Steg 2: Batchredigering kraftpaket

Släpp loss din kreativitet! PackPic låter dig redigera dina foton i bulk. Ta bort bakgrunder, ställ in specifika storlekar för olika sociala medieplattformar och utforska fördesignade mallar för marknadsföringsmaterial - allt på en gång!

Steg 3: Ett klick nedladdning

Redo att dela dina mästerverk? Klicka bara på "Exportera" och ladda ner alla dina perfekt ändrade och redigerade bilder i en enda zip-fil. PackPic sparar tid och håller dina foton organiserade!

Steg 1: Dra och släpp magi

Steg 1: Dra och släpp magi

Vanliga frågor

1. Finns det en gräns för hur många bilder jag kan ändra storlek på samtidigt med PackPic?

Den kostnadsfria planen låter dig ändra storlek på ett rimligt antal bilder i en batch. Men för storleksändring av stora volymer, överväga att uppgradera till en premiumplan som erbjuder högre batchgränser.

2. Kan jag redigera olika bildformat med PackPic?

Absolut! PackPic stöder populära bildformat som JPEG, PNG och BMP. Under uppladdningsprocessen kommer PackPic automatiskt att upptäcka formatet och optimera därefter.

3. Vad händer med kvaliteten på mina bilder när jag ändrar storlek på dem?

PackPic prioriterar att bibehålla bildkvaliteten. Våra intelligenta algoritmer balanserar filstorleksminskning med visuell trohet. Du kan också hitta en bra balans med hjälp av valfri kvalitetsreglage (finns på vissa planer).

4. Hur sparar jag mina redigerade och ändrade storlek på bilder?

När du är nöjd med resultatet klickar du bara på knappen "Ladda ner". PackPic buntar enkelt alla dina redigerade foton i en enda nedladdningsbar zip-fil, vilket sparar tid och håller dina foton organiserade!

Ändra storlek på ett parti bilder med ett klick

packpicTa bort upp till 50 bakgrunder med ett klick

Blogg

Läs mer

Support