2012. március 30., péntek

Ó, azok a régi idők!

Pinteresten találtam egy nagyszerű idézetet.
Van pár nagyon aranyos réges-régi családi fotónk.
És Bee beköltözött a ZigZagScrap boltjába, hogy hozzájuthassunk a gyönyörű, -és úgy elemekben, mint papírokban, clusterekben (díszített, már elkészített keretek)- gazdag tartalmú és meseszép színvilágú készleteihez.
A legújabb, egy ART stílusú, Yellow Butterfly's Dream fantázia nevű. Klasszul használható sablonokat is tartalmaz a nagy összeállítása.






2012. március 28., szerda

Ezer

beceneve volt Blackynek. :) Utalva a hatalmas füleire, utalva az ártatlan nézésére, utalva az ősz pofijára, utalva a hosszú lábaira... meg még ki tudja mi ihletett éppen meg bennünket a névadásban. A lényeg, hogy imádtuk! De amilyen  makacs volt fényképezéskor! Több fotó van a hátsójáról, mint a nevetéséről! :D Mindig szaladt el, vagy félrefordult ha meglátta, hogy telefonnal közelítek hozzá! Talán Rékus egerei is Buncitól tanulták el ezt a viselkedést, mert róluk meg sok a bemozdult fotó! :)) Vagy simán én vagyok béna, vagy a telefonom. :D

Cewe e heti kihívása: a szerelmünk. Ime az enyém! :) A forma A4-es, most ez a kedvencem, mert Janka és beszteri ebben is hatással vannak rám. :)


papírok, ecsetek, piros gomb: Anna Aspnes
címke: Didó Designs
sablon: pure scrap - 9 mois

2012. március 27., kedd

Még régebbi

két fénykép. És egy nagyszerű idézet. Ennél már nem is lehetnék szűkszavúbb. És most megyek, és befalok valahol egy sütit. :D Mert megérdemlem, .... a reklámok szerint is. :)


sablon: pure scrap - 9 mois (freebie)
Studio Tangie - All that is best (freebie)
elemek: Natali Designs - Blossom

2012. március 24., szombat

Rég volt

Nem a testvéri egyetértés, hanem a fotózás. :) Bár a legutolsó alkalom a találkozásra tavaly karácsonykor volt, de ezt a fényképet nagyon szeretem Tomiról és Rékusról. 


papír: Mörjike - [Inter]national scrapbooking day - blogtrain mini kit
keret: beszteri - Clustered Frame No 1.
egyéb minden Rosey Posey - Inner Artiste

2012. március 23., péntek

Csíkos sablon

Az oldalt ez az aranyos kis template ihlette. :) És ha már Katie Pertiet, akkor tőle választottam a hozzávalókat is. Ezt a fotót meg soha nem fogom megunni! :D


sablon: Katie Pertiet - Template Inspiration 2-25-12
paper and tag: Katie - Editorial Inspiration 9.26.10
border in a travel theme: Katie Pertiet - Editorial Inspiration 7-9-11

2012. március 22., csütörtök

Hazafelé

... gyalog mentem. A lakótelep melletti részen - ahol még aprócska házakban éldegélnek az emberek, az egyik fehérre meszelt téglakerítésen észrevettem az árnyékomat. Gyorsan elő a telefont, megálltam és csináltam „rólam” egy képet. Mosolyt is csaltam ezzel a szembejövők arcára, mikor rájöttek, hogy mit is fotózok! :D Már megérte! Tovább lépdeltem, de akkor meg eszembe jutott, hogy a magamról is kellene egy pont-akkor-pont-ott voltam állapotfotót készíteni.
Ezekből a fényképekből lett a két oldal. Az első tegnapi, a másodikat ma raktam össze.
Wehhe, stílusában mennyire más lett! :)


tépett keret: Agnes Biro (Designs by Mörjike) - Torn Frames
piros dekoráció: Didó - Cluster freebie 1
sárga dekoráció - Didó - Cluster freeibe 2
wordart és kis sárga csokor: beszteri - A Nő - 2011.március
papír: Anna Aspnes - ArtPlay Palette - Saffron Villa mini kit



papír: Agnes Biro (Designs by Mörjike) - Drowsy
varrás: Agnes Biro (Designs by Mörjike) - Decorative stitches No1
dátum csík jelöléssel: beszteri - Dymo dátumcímkék (magyar nyelvű)
festések és notes: AUD acious designs - Everyday celebration - Journal bits

2012. március 21., szerda

Újabb fényképek

... Rékustól. :) Pár mindennapos fotó: arról, hogy milyen gyönyörű virágot kapott, arról, hogy hogyan várják és lesik minden mozdulatát a kutyusok.


template: fei-fei's stuff - outlined no.9
kiegészítők: AnnaAspnes - ArtPlay Palette Saffron Villa MiniKit
mintás papír: Yantra-Art - Easter mini kit

2012. március 20., kedd

Május 9.

Tomi szülinapja. Most még/már a 29. :D
Cewen pont születésnapi oldalt kell készíteni. :) A legközelebbi ilyen jellegű ünnep nálunk az övé, tehát most Ő kap tőlem ilyen szkreppes-ajándékot. Olyan jó volt ezt a vidám pofiját nézegetni mikor raktam össze az oldalt! :)


készlet: Julie Designs - Mini-mini-kit N°3
pacák: Julie Designs - Brush Pack N°1 

2012. március 18., vasárnap

Rajz

Tomi 2009-es fotóiból válogatva.
Ma találtam a neten - Juma pinterestjén böngészgetve/köszi!! - egy szuper kis tutoriált arról, hogyan készíthetünk szinte élethű ceruzarajzot. Ez alapján születtek ezek a pasztellek. :) Persze, ma rajzoltam is, 6B-s ceruzával. :D Majd fotózom és mutatom.








2012. március 9., péntek

Díjugratáson

volt Rékus, mint kísérő. :D A fotók - még bemelegítés alkalmával - lent készültek a pályán. Szokás szerint „kiváló” minőségben. :D Én azonban így is nagyon élvezem a képeket, mert legalább tudok a mindennapjairól! :) Ott minden iskolás, alighogy bekerül a suliba, megtanul lovagolni. Sok gyereknek saját lova van, és persze nem ő hordja ki a trágyát alóla. ;)
Emlékszem egyszer Rékus is elment lovagolni még Budapesten, aztán időhiányában nem folytatta a leckéket. Majd utána nézek, hogy Debrecenben hol lehetne lovasleckéket venni, és amikor majd hazajön nyáron pihenni, elviszem oda! :)


all kit by Mörjike
sablon: Ella - Template 19 by Ella  (freebie)

2012. március 7., szerda

Tépett fotóval

..., egy cuki templéttel, és visszafogottan gyönyörű papírokkal készült el ez az oldal. Rékus napok óta nem küld nekem fotókat, elővettem pár januárit, így most ezek díszítik az oldalt. Időm nem lévén elég, nem írtam saját kommentet az oldalra, viszont Mörjike szépséges wordartjával tökéletesen helyettesíthettem a szavaim leírt képét. :)
Rékus, fotózz!! :DD


papers: Agnes Biro (Designs by Mörjike) - Drowsy (freebie)
sablon: Agnes Biro (Designs by Mörjike) - Quick Play 2 
tépett fotó: Agnes Biro (Designs by Mörjike) - Torn Frames
wordartok: Agnes Biro (Designs by Mörjike) - Felicity in writing
gomb és ragacs: Agnes Biro (Designs by Mörjike) - Balance (freebie)

2012. március 6., kedd

Minimál

Azért ez a kisméretű fotó, mert ez még papírkép volt! :) Hiába próbáltam a szkenneléssel minél jobb eredményt elérni, nagy méretben ezt a képet nem tudtam volna használni, sajnos.
Két okból is érdekes viszont a fotó. Az egyik: Rékus haja! :D és a másik: Blacky gyönyörű szénfekete színe. Sehol egy ősz pofi, egy ősz szemöldök. :) A bundája csillogó, villogó volt mindig is és úgy sétált, mintha tudatában lenne ennek. :) Dicsérték is rendesen a lakótelepen. Akkor még voltak közepesen nagytestű kutyák is mint Blacky itt, ma már alig látni, max. németjuhászkutya fajtából elvétve. 
Pedig egyáltalán nem sanyargatás lakótelepi lakásban is tartani nagytestűeket. Sétálni, futkorászni, játszani úgyis viszi a parkba az ember naponta legalább 4* és a kutya nem a kertet/utcát/kennelt szereti, hanem a gazdáját, vagyis a gazdájával akar kontaktusban lenni, azt meg a lakásban teheti meg a legtöbbet. :D Szóval, nem kellett Blacky-t sajnálni egyáltalán, és ezt sokszor hangoztatnom is kellett, mikor megkérdezték emberek, (gyerekek is), hogy nem rossz-e a kutyának velünk élni, a panelben. :) Hát, állatira  nem volt rossz!! :)


Ange - Click
sablon: Tiny Toes Designs - iNSD freebie



2012. március 2., péntek

Vidám 17 év.

Azt kérte Rékus, hogy próbáljak meg vidám fotókkal készíteni Blacky-ról emlékezős oldalt.
Elővettem pár képet, még 2006-ból. Édes Bunci, mindig repültünk utána, olyan erősen húzott. :D Imádott sétálni, szagolgatni, figyelni, felülírni a többi kutya jelzéseit. :) Még a 10. emeletről is nyomon követte a lenti eseményeket, sokszor leugatott, az utcán meg csak lestek a kutyák, hogy honnan jön az üzenet. :D
Köszönöm Rékus, hogy felhívtad a figyelmemet arra, hogy ne sírósan búcsúzzak el Blackytől, hogy csak a sok aranyos történetre emlékezzek Vele kapcsolatban. Bár így is nagyon  nehéz a szívem, hiányzik...


Mörjike - En Route
abc: sahlin studio - sunshine sticker alpha freebie
sablon: Sabrina's creations - exclusive mscraps newsletter freebie march 2012
firka, piros gomb: AnnaAspnes - Festive moments
mosolyogj címke: beszteri - GiveFive freebie