2010. október 29., péntek

Közeledik Karácsony

Én szoktam képeslapokat küldeni, most terveztem is párat. Apropója egy karácsonyi ötletbörze és cewe játék, amelynek keretében meg is lehet nyerni a saját alkotást 10 példányban!  :)

MSCRAPS - Vintage Christmas

2010. október 28., csütörtök

You and Me

Ez a quickpage nagyon megtetszett. Csak túl üresnek találtam a jobb oldalát és pakoltam rá picit. :) Egy tavalyi mogyoródi képet használtam fel, ahol Rékus annyira édes arcot vágott. :)

Love's so sweet QP freebie - ad77design

2010. október 26., kedd

Halloweneskedtem

Cewe kihívásán Krisssz nem kegyelmezett nekünk, mert a legközelebbi ünnepet vette célba: Hallowen-es oldalt kellett készíteni. Akár vicceset, akár ijesztgetőset, akár bármilyet csak pók vagy boszi legyen rajta. Nah a pókot kihagytam, a lányok tettek belőle eleget a saját oldalukra :D Nálam viszont van vérben tocsogás, denevérek szépszámmal és sarokból leskedő cicaszem! :) Nagyon élveztem pakolászni, bolondozni.
Rékusnak egy négy éves képét vettem elő. Pont olyat, ahol libben a bokáig értő kabátja, mert ilyenre volt szükségem az oldalon. Szárnyas boszinak öltöztettem be, aki édes kis segítőjével, Buncival, fényt szól az eldenevéresedett, véres világba. :D

készlet: Noshay - A Witch in love
plussz egy kis csipkedarab :)

2010. október 21., csütörtök

beszteri-Esztitől tanulva

Még egyszer köszönöm Eszti, mert bevallom, neki sem mertem volna állni a Te oldalaidat liftelni ezen tutoriálod híján. :) Ez az első oldalam, mert olyan gyorsan akarok mindent, és rögtön nekiálltam :D

Játékra fel - First page

Didó visszatért SB-re és nagyon aktív, ez persze szuper, mert kitalált megint egy nemszokványos játékot. Erre én is, egy tőlem nem szokványos oldalt készítettem. Hehe, azért még imádtam összerakni nah! Rékus tanítónénis fotóját használtam fel, picit bársonyosítva, és B&W-ben, hogy a fókusz Ő legyen, ne a picitrózsaszín szalag :D
Itt az oldal, ami csak az "előtte" verzió, ugyanis majd harmincadikán kapunk még egy instrukciót, hogy mit kell rajta megváltoztatni! Előre izgulok :D


Stuff to scrap - Let's Get Together Collab Kit
overlay: Vpearce - Art overlay
sárga levél: Ready for school 5 by Chriscrap and Celine designs
ecsetvonás: TaylorMade - in moderation (add-on) 

2010. október 20., szerda

Bunci

A cewe heti kihívására szeretet oldalt kellett készíteni. Bunciról akartam egy ilyet, ráadásul egy hozzá illő férfiast és elegánst. Egy három évvel ezelőtt készült fotót vettem elő. Itt épp Rékus ágyán pihen, én meg jól lefényképeztem (utálja). :) 16 éves elmúlt, emberi léptékkel mérve körülbelül 100 éves :) Nagyon szeretjük! Rengeteg élményünk lett a Vele töltött sok-sok idő alatt. A gyerekek majdnem első kérdése a telefonbeszélgetéseink során: Hogy van a Bunci? :) Imádjuk ! ! ! ! !  És akkor tadaaaam, itt van Őfelsége!


credit: Jaelop - Black Night
butterfly: Deca Designs - Letter form Mom Add On
You wordart: Dydyge Designs - For All You Are
inspiráció: Altalena-Buck oldala (köszi!)

2010. október 17., vasárnap

Kapucsinó

Vihettem egy klassz sablonját Val.C.nek. Kihívás is társul hozzá, így röptében elkészítettem ezt az oldalt. A két szélső kép régebbi, a középső - a kávéházi - az egészen friss. Mikor Rékus hazalátogat, az állomásról gyalog odasétálva - beülünk kedvenc helyünkre. Ez egy könyvesbolt emeletén kapott helyet, modern, és gyönyörűséges. Egy kapucsinó Nekem, egy forrócsoki Neki. :)


Sablon: Be inspired Template cafe #16 by Val C. Designs
háttérpapír, csésze, szálldosó izécskék: Vera Lim Design - Birthday gift
csipke: Utski Design - Rumah Kita

2010. október 16., szombat

Egy idézet és egy fotó


Úgy érzem, ez az én stílusom! Meleg, barátságos otthonoságot teremteni az oldalamon. Természetesen, a csipke nem sokszor fog elmaradni ;)
Mit fogok csinálni télen, mikor csak hidegszinek vannak? :D Majd meglátom, majd megoldom! Rengeteg készlettel dolgoztam, össze fogom szedegetni!

2010. október 15., péntek

Patkány

Ilyen egy gyönyörű, okos, kedves, jóhumorú, határozott patkány :) Imádom!
A cewe 73. heti kihívása alaposan megizzasztott. Összegezni kellett, bármit. Na ez nekem nem nagyon akart összejönni. Már épp azon agyaltam, hogy erről az összegzésképtelenségemről fogok oldalt készíteni! Ott motoszkált bennem egész héten egy horoszkóp vagy egy névösszegzés is akár, de csak nagyon halvány körvonalakban. A kihívásról semmiképp nem akartam ki/lemaradni. Ime az oldalam:


credit: VeraLimDesigns - Dec Sampler
wordart: beszteri - This is You wordart freebie #06 (köszi!)
csipke, barna varrás: krisssz (köszi!)

2010. október 14., csütörtök

I love your smile

Idén nyáron készült a kép Rékusról. Az egyik kutyamentő egyesülettel vettünk részt egy budapesti örökbeadási rendezvényen. Gazdira váró kutyusokra vigyáztunk, sétáltunk-etettük-itattuk őket. Az oldalt egy DSC-s liftes játékra készítettem icka számomra megunhatatlan készletéből :) Köszi ickalány! :)


credit: September collab ct blogtrain by icka

Rékus

Osztályfőnök vagy egy "rémrongykölykökből" álló osztálynak, komoly munkád, feladatod van. Fotóztad a gyerekeket egy tablóhoz, és természetesen Rólad is készült fotó. Ez az amit most oldalba foglaltam.
Egy szép készlet add-onjával való kihívást láttam beszteri-Eszti oldalán. Az Ő oldala csodás, sokatmondó. Köszönöm az inspirációt, és bár bátortalanul azért, de feltöltöm oda majd ezt az oldalamat én is. :) (bátorság és nyugi, nem vagy olyan rossz (hehe, mint az elején) <--- mondom, és mindig egy kis lépés előre ... :)


credit: IN MODERATION add-on by Taylormade

Ajándék oldalak Pertine-től

Restanciámat pótolva megmutatok két oldalt, amit az Scrapbook.hu egyik játékán kaptam. Adni kell egy/tetszés szerinti számú képet, és kapsz ajándékba egy oldalt belőle. Ez azért fantasztikus játék, mert más stílusban láthatod a fotóidat viszont :)
Sorsolás után döl el, hogy én kitől és kinek adok/kapok (a mostani IV. fordulóról szépen lecsúsztam). Mutatom az ajándékba kapott oldalaim, amelyek a mai napig annyira tetszenek!
Köszönöm Pertine! :)


2010. október 13., szerda

Give

Adni, akár kérés nélkül is, abban mindig jó voltam. 
Rainbow szépséges készlete ihlette ezt az oldalt. Nem ez lesz az utolsó scrap ebből a meglepi ajándékából! :)
A fotó az akkori bérelt lakás udvarán készült. Szoba-konyha a 60-as években. Komfortnak nyoma sem volt akkor és ott. Az a hely a kisgyerek koromat jelentette, és szerettem ott élni. Az élet a játékot, a suliba járást, tanulást jelentette főleg. :) A szomszéd tehetős fiú mindig kölcsön adta az építős játékát, ami a mai Lego-nak felel meg. Nagyon konstruktív voltam :) Volt az udvaron egy szilvafa, és rengeteg meztelen csiga. Reggel csillogó nyomukban gyönyörködtem, anyukám  meg utálkozott. :)


készlet: Art of Nature by Rainbow Design
give word art: Jo Hanna
Voyage word art: Bruissements d'Ailleurs

You and Me

Még annyi mindent pakoltam volna .... Napot Holdat Csillagokat :)
Úgy szeretem Őket - You and Me találó cím! 
Rég nem szkreppeltem. Ezek a fotók az új Nokiámmal készültek, ma (én buszra várva) és vasárnap (Rékus az új csizmámban, és Bunci a szépen kérős).

2010. október 1., péntek

1984.10.01 23:30


credits: Shel - Summer
VeraLim Design - Birthday gift mini kit
ecset: Suddenly Artistic Designs - distinctive brushtrokes
wordart és rózsaszín szív: 3pp_freebie_3 - heart and wa
varrások: krisssz cewe varrás
zöld klipsz: Gunhild Storeide -Binder clips #2

Rékusnap :)

Sok boldogságot kívánok Neked ezzel a digi képeslappal!
Nagyon szeretlek!

credit: Vinnie Pearce - Full bloom mini kit
Vinnie Pearce - Dream mini kit
varrás: Kalina - Green'O
fotó alatti festés, kapocs a pillangón, szalag: Mörjike - Dreaming of woods & fields add-on
sárga szárnyú pillangó: designs by leora - flutterbyet freebie