Apple Hesabı

Apple Hesabı’nız; App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, iTunes Store vb. Apple servislerine erişmek için kullandığınız hesaptır.

  • Apple Hesabı bir e-posta adresi ve paroladan oluşur. Bazı konumlarda, e-posta adresinin yerine telefon numarasını kullanabilirsiniz. Apple Hesabı’nıza giriş yapmak için cep telefonu numaranızı kullanma adlı Apple Destek makalesine bakın.

  • Bir Apple servisini herhangi bir aygıtta kullanmak için aynı Apple Hesabı’na giriş yapın. Bu sayede bir aygıtta öğeleri satın aldığınızda veya indirdiğinizde, aynı öğeler diğer aygıtlarınızda da kullanılabilir. Satın aldıklarınız kendi Apple Hesabı’nıza bağlıdır ve başka bir Apple Hesabı’na aktarılamaz.

  • Kendinize ait bir Apple Hesabı’nızın olması ve kimseyle paylaşılmaması en iyisidir. Bir aile grubunun parçasıysanız satın aldıklarınızı, Apple Hesabı paylaşmak zorunda kalmadan aile üyeleri arasında paylaşmak için Aile Paylaşımı’nı kullanabilirsiniz.

Apple Hesabı hakkında daha fazla bilgi edinmek için Apple Hesabı Desteği sayfasına bakın. Apple Hesabı yaratmak için Apple Hesabı web sitesine gidin.