Az Apple támogatási közösségekben felteheti a kérdéseit és választ kaphat rájuk

Keressen válaszokat az Apple támogatási közösségekben, vagy tegyen fel egy új kérdést.

A „Search or ask a question” (Keresés vagy kérdésfeltevés) mező segítségével gyorsan választ találhat, valamint felteheti az új kérdéseit az Apple támogatási közösségekben. Jelentkezzen be, és tegye fel a kérdését: kattintson bármelyik oldalon a jobb felső sarokban található „Ask the community” (Kérdés a közösségtől) lehetőségre.

Kérdésfeltevés a főoldalról:

  1. Írja be a kérdését a „Search or ask a question” (Keresés vagy kérdésfeltevés) mezőbe. Ha lehet, korlátozza egy rövid mondatra a kérdést. A következő lépésben további részleteket is megadhat.

  2. Tekintse át a hasonló kérdések listáját, és nézze meg, hogy van-e az Önéhez hasonló kérdés. Lehetséges, hogy itt megtalálja a választ, és nem is kell új kérdést közzétennie, és megvárnia, hogy más tagok válaszoljanak.

  3. Ha nem találja meg, amit keres, kattintson az „Ask the community” (Kérdés a közösségtől) lehetőségre. Győződjön meg arról, hogy be van jelentkezve az Apple ID azonosítójával.

  4. A következő oldalon létrehozhat egy új bejegyzést. Hasznos minél több részletet megadni, például a termékspecifikációkat, a szoftver verziószámát, a hibát okozó műveleteket, valamint a már elvégzett hibaelhárítási lépéseket. Tartsa be a közösségi etikettre vonatkozó szabályokat.

  5. Ezután válassza ki azt a készüléket, amelyre a kérdés vonatkozik, és válassza ki a témát.

  6. Kattintson a Post (Közzététel) lehetőségre. A kérdés megjelenik az Ön által kiválasztott témakörben a közösségben, és a többi tag megtekintheti és megválaszolhatja.

A válaszok nyomon követése érdekében automatikusan feliratkoztatjuk Önt az e-mailes értesítésekre az Ön által feltett vagy megválaszolt kérdéseknél. Az e-mail-értesítések beállításához válassza ki a profilképét a jobb felső sarokban, majd válassza a Preferences (Beállítások) lehetőséget.

Ösztönözze a hasznos munkát végző tagokat, szavazzon az általuk posztolt hasznos tartalmakra. Így a rendszer automatikusan jó minőségű válaszokat fog megjeleníteni a kérdéseknél, Ön pedig megoszthatja a visszajelzését, így az egész közösség profitálhat az értékes tartalmakból.

Közzététel dátuma: